Βανδή – Νικολαΐδης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού πριν την ανακοίνωση
Showbiz

Βανδή – Νικολαΐδης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού πριν την ανακοίνωση

Στη «λύση» του γάμου τους προχώρησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους μετά από 18 χρόνια γάμου ήρθε το πρωί της Πέμπτης (15-07) μέσω του μάνατζερ της τραγουδίστριας, Γιώργου Αρσενάκου.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποιούν τη λύση του γάμου τους.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης
Γιώργος Αρσενάκος
manager Δέσποινας Βανδή», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση.

Το ζευγάρι δεν πραγματοποιούσε συχνά δημόσιες εξόδους καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και κυρίως του Ντέμη δεν επέτρεπαν την κοινή παρουσία σε διάφορα καλέσματα.

Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού πριν την ανακοίνωση του χωρισμού είχε πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου το 2020 στο θέατρο Ήβη, οπού Ντέμης και Δέσποινα είχαν απαθανατιστεί με τον καλό τους φίλο, Γιώργο Καπουτζίδη. Οι δύο τους είχαν παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του”.

Χαμογελαστοί και χαρούμενοι είχαν ποζάρει στο φακό.

Δες τους στην τελευταία δημόσια εμφάνιση τους

«Για πολλά χρόνια -τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας- δεν απολάμβανα τα πράγματα όπως θα έπρεπε να τα απολαύσω. Έτρεχαν όλα γύρω μου με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εγώ έτρεχα να τα προλάβω. Μοιραία ασχολούμουν με τα σωστά αλλά και με πολλά λάθος πράγματα, όπως, για παράδειγμα, με την εξωτερική μου εμφάνιση ή ό,τι γραφόταν στον Τύπο για μένα. Με φήμες που με στενοχωρούσαν πολύ και δεν μπορούσα να αλλάξω. Ήταν ένα αίσθημα πιεστικό. Με πίκραινε το ότι κάποιοι με παρουσίαζαν σαν τέρας. Άλλα όταν ήρθε ο Ντέμης -και μετά, φυσικά, η Μελίνα και ο Γιώργος- στη ζωή μου, όλα αυτά άλλαξαν...Η συγκυρία της γνωριμίας μας ήταν ιδανική: Ο Ντέμης ήταν τότε ένας αθλητής σύμβολο για το ποδόσφαιρο, είχε ήδη κάνει μια μεγάλη διαδρομή και γνώρισα πώς είναι να σηκώνει το βάρος της διασημότητας του. Εγώ βασανιζόμουν ακόμα Εκείνος με βοήθησε να ισορροπήσω», έχει πει η Δέσποινα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved