Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της, Γιώργος έγινε 14 ετών – Τα γενέθλια και οι μαγικές αδημοσίευτες φωτό
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της, Γιώργος έγινε 14 ετών – Τα γενέθλια και οι μαγικές αδημοσίευτες φωτό

Τα γενέθλια του έχει σήμερα (21-08) ο γιος της Δέσποινας Βανδή,  Γιώργος Νικολαΐδης

Η ευτυχισμένη και περήφανη μαμά νωρίς το μεσημέρι της ίδιας μέρας ανέβασε αδημοσίευτες κοινές τους φωτογραφίες θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια.

«Happy 14 George», σημείωσε και τα στιγμιότυπα είναι το κάτι άλλο. Το φετινό είναι είναι το πρώτο καλοκαίρι της Δέσποινας Βανδή μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Το περνά με καλούς φίλους και τα παιδιά της ενώ φροντίζει να γεμίζει την ημέρα της με όμορφες στιγμές και να απολαμβάνει την ηρεμία της.

Δες τις φωτογραφίες που πόσταρε

Ο Γιώργος Νικολαΐδης έχει Instagram account και δεν πάει ο νους σου τι φωτογραφίες ποστάρει!

Οι φωτογραφίες που ο Γιώργος ποστάρει ανά διαστήματα δεν έχουν να κάνουν με στιγμές της καθημερινότητάς του αλλά μόνο με τα πιάτα που ο ίδιος ετοιμάζει.

Φαίνεται πως η αγάπη του για τη μαγειρική είναι τεράστια αφού καθημερινά μπαίνει στην κουζίνα και πειραματίζεται με ωραίες ιδέες, φρέσκα υλικά και έμπνευση.

«Μικρότερα αναρωτιούνταν γιατί οι άνθρωποι ζητάνε φωτογραφίες μαζί μας ή αυτόγραφα. Και τους εξηγούσα ότι λόγω της δουλειάς που κάνουμε έχουμε μια δημοφιλία. Όταν εσύ ο ίδιος δεν κουβαλάς στην κανονική σου ζωή την, εντός εισαγωγικών, «σταρίστικη» στάση, κρατάς γειωμένο και το παιδί σου. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή των παιδιών μου. Δεν με ενδιαφέρει το «Βανδή» να συνοδεύει τη ζωή τους», έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της για τα παιδιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved