Γωγώ Μαστροκώστα: Αποθέωση τώρα! Νοέμβρης μήνας και βούτηξε στη θάλασσα! (Photos)
Showbiz

Γωγώ Μαστροκώστα: Αποθέωση τώρα! Νοέμβρης μήνας και βούτηξε στη θάλασσα! (Photos)

Η Γωγώ Μαστροκώστα τόλμησε και βούτηξε Νοέμβρη μήνα στη θάλασσα και απόδειξη η υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

H Γωγώ μπορεί να μεγαλώνει, όμως διαθέτει αναμφισβήτητα το ωραιότερο σώμα στην ελληνική showbiz και κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram της «παθαίνουμε απανωτά εγκεφαλικά»!

H γυμνάστρια έβαλε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το μαύρο της μπικίνι μιας και ο καιρός ήταν ζεστός για Νοέμβρη μήνα και... απόλαυσε τα καταγάλανα νερά!

Η Γωγώ Μαστροκώστα διαθέτει κορμί «λαμπάδα» και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια: «Για εμένα η γυμναστική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Φυσικά πρέπει να προσέχει κανείς και τη δίαιτα του, αλλά χρειάζεται και άσκηση. Η αλήθεια είναι ότι έχω αδυναμία στο καλό φαγητό.

Δεν μπορώ να κρατηθώ αν δω κάτι που μου αρέσει, θα το φάω. Όμως με λίγη άσκηση είναι πολύ εύκολο να παραμείνεις στα κιλά σου, είτε ν΄ αδυνατίσεις»!

Μπορεί να είναι πενήντα χρονών όμως δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας, οι κοιλιακοί της είναι "φέτες", τα πόδια της είναι καλογυμνασμένα και οι γάμπες της καλλίγραμμες!

Δείτε την παρακάτω να κάνει μπάνιο στη θάλασσα Νοέμβρη μήνα!

Διαβάστε επίσης:

Γωγώ Μαστροκώστα: Με μάσκα και κουκούλα στα σοκάκια της Μυκόνου

Μαμαδίστικες και Πεντανόστιμες συνταγές από τη Γωγώ Μαστροκώστα!

Γωγώ Μαστροκώστα: «Το λέω και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved