Τάνια Τρύπη: Μία γυναίκα πολλών ταχυτήτων! Η συνεργασία με τον Καζάκο και η αποθέωση από τον Ρώμα
Showbiz

Τάνια Τρύπη: Μία γυναίκα πολλών ταχυτήτων! Η συνεργασία με τον Καζάκο και η αποθέωση από τον Ρώμα

Η Τάνια Τρύπη είναι από τις γυναίκες που τις θαυμάζει κανείς ενώ αν μιλήσεις έστω και για λίγα λεπτά μαζί της θα αναρωτηθείς σίγουρα "πώς τα προλαβαίνει όλα;".

Πρόσφατα, σε συνέντευξη που μου παραχώρησε στο gossip-tv.gr, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» μιλήσαμε για όλα.

Φέτος, θα την δούμε και τηλεοπτικά αλλά -ήδη- και θεατρικά και μάλιστα σε δύο παραστάσεις!

Εκτός από την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» όπου και πρωταγωνιστεί, μπορεί το κοινό να την απολαύσει και στην παράσταση «Άγουρα κεράσια» με συμπρωταγωνιστή τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Καζάκο!

Η Τάνια Τρύπη με τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Η ίδια μου μίλησε για τη μεταξύ τους σχέση και πώς είναι να συνεργάζονται όταν στο παρελθόν έχουν υπάρξει ζευγάρι.

Η Τάνια Τρύπη είναι μια σπουδαία ηθοποιός.

«Είναι τέλεια η συνεργασία μας! Πιστεύω ότι όταν δύο άνθρωποι έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ και πάψουν να είναι ζευγάρι, η αγάπη δεν παύει να υπάρχει! Ακούγεται ιδανικό γιατί συμβαίνουν διάφορα γύρω μας. Αυτό το χτίζεις με τον καιρό! Ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί. Βέβαια, έχουμε και πάρα πολύ καλή σκηνική χημεία. Ευτυχώς τα πηγαίνουμε καλά και στη ζωή και στα επαγγελματικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν την είχα συναντήσει στο Alhambra Art Theatre όπου παίζεται και η παράσταση του Χάρη Ρώμα στην οποία η ίδια πρωταγωνιστεί, εκείνος σταμάτησε και έκατσε στο πλάι μας όταν την άκουσε να μιλά για την παράσταση «Άγουρα κεράσια».

Ο Χάρης Ρώμας παρακολούθησε τα «Άγουρα κεράσια» και διέκοψε τη συζήτησή μας προκειμένου να σχολιάσει το πόσο καλή είναι η Τάνια Τρύπη!

Η Τάνια Τρύπη με τον Χάρη Ρώμα.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και αυτό ήταν κάτι που το έκανε με την καρδιά του και φάνηκε. Δεν είχε άλλωστε κανέναν λόγο να διακόψει μια συνέντευξη, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος είχε λίγες μέρες πριν μιλήσει στο gossip-tv.gr.

«Πρέπει να γράψετε και τη δική μου δήλωση για την Τάνια. Την είδα στο θέατρο να παίζει ένα δράμα, μια παράσταση δραματική και αυτό που έχει σημασία είναι ότι το κοινό που θα δει και τις δύο παραστάσεις, θα δει μια ηθοποιό πλήρη που παίζει την κωμωδία και το δράμα με πολύ μεγάλη δεξιοτεχνία, και τα δύο! Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό να έχει τέτοια γκάμα!», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Είμαι περήφανος! Αγαπάω τη δουλειά μας και είμαι για όλους τους καλούς ηθοποιούς περήφανος! Και η Τάνια είναι μια πολύ καλή και σπουδαία ηθοποιός», συνέχισε και η συγκίνηση ήταν διάχυτη στον χώρο, ενώ οι δυο τους αγκαλιάστηκαν.

Η Τάνια Τρύπη λοιπόν είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός, με ποιότητα και αναγνώριση όχι μόνο από το κοινό αλλά και από τους συναδέλφους της. Πάντα ευγενική και πρόθυμη να απαντήσει σε ό, τι κι αν ερωτηθεί και σίγουρα πάντα ανοιχτή στις προκλήσεις.

Εκτός όμως από όλα αυτά, πάνω από όλα είναι μια σπουδαία μητέρα!

Με την κόρη της Τζένη Καζάκου.

Διαβάστε επίσης:

Η Τάνια Τρύπη στο gossip-tv: Η συνεργασία με τον Καζάκο, η κόρη τους και η είσοδος στη σειρά του Ρώμα

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός: Το gossip-tv.gr στα παρασκήνια - Δεν σταματήσαμε να γελάμε!

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός: Ποιους είδαμε στην πρεμιέρα της παράστασης; (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved