Μαρία Ματσούκα: Η συγκινητική ανάρτηση για την πρόωρη γέννηση του γιου της και το τρυφερό μήνυμα
Showbiz

Μαρία Ματσούκα: Η συγκινητική ανάρτηση για την πρόωρη γέννηση του γιου της και το τρυφερό μήνυμα

Η Μαρία Ματσούκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πώς ο γιος της γεννήθηκε πρόωρα.

Η Μαρία Ματσούκα τον Απρίλιο του 2021 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Θέμη.

«Εχθές γεννήθηκε ο γιος μας. Καλωσήρθες μπεμπάκο μας, σε αγαπάμε! Μετά από 9 μήνες αναμονής, επιτέλους σε κρατήσαμε στην αγκαλιά μας! Σε λατρεύουμε! Ευχαριστώ τον γυναικολόγο μου @latzourakis_kostas. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους – και από τα media – που στήριξαν και σεβάστηκαν την επιλογή μας να κρατήσουμε αυτούς τους 9 υπέροχους μήνες προσωπική υπόθεση! Να είστε καλά όλοι σας με υγεία και αγάπη! Σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία. Μαρία & Θέμης», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια.

Σήμερα (17/11), με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα προωρότητας, η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα αποκάλυψε πως ο γιος της ήρθε στον κόσμο 20 ημέρες νωρίτερα.

Η ανάρτηση και τα τρυφερά λόγια της Μαρίας Ματσούκα συγκίνησαν τους διαδικτυακούς της φίλους: «Παγκόσμια ημέρα προωρότητας σήμερα… Όταν ήρθες 20 μέρες νωρίτερα. Αχ αυτές οι πρώτες μέρες που δεν μπορούσα να σε έχω στην αγκαλιά μου… Αχ αυτές οι πρώτες νύχτες που δεν μπορούσα να σε νανουρίζω… Αχ αυτές οι στιγμές που αγωνιούσα για να έρθει η ώρα του επισκεπτηρίου… Όταν έκλαιγα έξω από την θερμοκοιτίδα και έκλαιγες και εσύ και κλαίγαμε μαζί αγάπη μου… Όταν μετρούσαμε το βάρος σου, κάθε γραμμάριο, για να σε πάρω κοντά μου και να σε ακουμπήσω πάνω στην καρδιά μου. Πέρασε και όλα είναι μαγικά ευλογημένα και υπέροχα. Μανούλες που περιμένετε να σας ανοίξει η πόρτα για να αντικρίσετε τα βρεφάκια σας να ξέρετε… θα περάσει και όλα θα πάνε καλά!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Μαρία Ματσούκα.

Διαβάστε επίσης:

Κόνι Μεταξά: Τι απάντησε σε όσους τη θέλουν να έχει χωρίσει και να είναι... έγκυος!

Αποκλειστικό:Ριφιφί Ψυχικό: Οι νέες δηλώσεις Γκουρούση μέσα από τη φυλακή και η έκθεση του γενετιστή

Μαλέσκου-Δανιάς: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και οι ρομαντικές αποδράσεις μετά τις φήμες ότι είναι μαζί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved