Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου! Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια (video)
Showbiz

Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου! Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια (video)

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, αν και όπως κάθε πρωί εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της και προλόγισε το πρώτο θέμα με φρεσκάδα και πολλή όρεξη, δεν έκρυψε την ανησυχία της για τον πατέρα της ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όταν οι συνεργάτες της έσπευσαν να τη ρωτήσουν από ενδιαφέρον αν έχει κορονοϊό η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως δεν έχει νοσήσει από τον ιό και πως αντιμετωπίζει ένα άλλο πρόβλημα υγείας που σύντομα θα το ξεπεράσει.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την πορεία της υγείας του πατέρα της στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία η παρουσιάστρια.

Άλλωστε, το έχει παραδεχτεί πολλές φορά δημόσια η ίδια ενώ σε κάθε σημαντική ή δύσκολη στιγμή της είναι το μεγάλο της στήριγμα.

Πατέρας και κόρη έχουν μία πολύ τρυφερή σχέση και η Κατερίνα Καινούργιου έχει πάντα τα καλύτερα λόγια να πει για τον αγαπημένο της μπαμπά που αποτελούσε πρότυπο για εκείνη από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι.

Συχνά η ίδια περνάει χρόνο με τους δικούς της τους οποίους επισκέπτεται συχνά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όσες δουλειές και υποχρεώσεις και αν έχει καθώς είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον πατέρα της:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο πατέρας μου είναι μορφωμένος και ξεκατινιάζεται στο Instagram» (Video)

Σπύρος Μπιμπίλας για σύζυγο Φιλιππίδη: «Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα,δεν είναι σε καλή κατάσταση»

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Υπάρχουν κυρίες που δίνουν συνεντεύξεις και με χτυπάνε συνέχεια» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved