Μιμή Ντενίση: «Θα βάζουμε τους θεατές να εμβολιάζονται και εμείς θα κάνουμε ο καθένας ό,τι θέλει;»
Showbiz

Μιμή Ντενίση: «Θα βάζουμε τους θεατές να εμβολιάζονται και εμείς θα κάνουμε ο καθένας ό,τι θέλει;»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για την ταινία που πρωταγωνιστεί, για τα δημοσιεύματα που αφορούν την κόρη της,αλλά και το κομμάτι του εμβολιασμού των συναδέλφων της. 

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες του κοινού, καθώς έχει γράψει μια ιστορία πολλών ετών στην υποκριτική και η πορεία της είναι αξιοθαύμαστη. Η ίδια φέτος πρωταγωνιστεί σε ένα πρότζεκτ υπερπαραγωγή, στην ταινία "Σμύρνη μου Αγαπημένη", μαζί με την Αναστασία Παντούση και την Κατερίνα Γερονικολού.

Η Μιμή Ντενίση, σε πρόσφατη συνέντευξή της, ξεκαθάρισε τη θέση της, όσον αφορά τις δημοσιεύσεις, που ήθελαν τη κόρη της να είναι μια από τις παραγωγούς της ταινίας. Η ίδια είχε δηλώσει ήδη ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δίνοτας στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σήμερα (22-11) περισσότερες λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είναι μια ανοησία πως η κόρη μου ήταν παραγωγός στην ταινία. Δε ξέρω από πού βγήκε. Είναι μια τεράστια παραγωγή. Τι παραγωγός να ήταν η Μαριτίνα; Η Μαριτίνα είναι φοιτήτρια και σπουδάζει business. Ήταν στο ενδυματολογικό τμήμα και επειδή ακριβώς οι σπουδές της είναι πάνω σε αυτό, έκανε τιμολόγια και καταγραφές. Δεν την κάνει παραγωγό της ταινίας»

Τη φετινή σεζόν, η Μιμή Ντενίση πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη...Σαλονίκη» και ρωτήθηκε για το αν θα μπορούσε να δεχτεί συνάδελφό της, ο οποίος δεν θα είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Εκείνη απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να απαιτείται από τους θεατές να είναι εμβολιασμένοι, για να παρακολουθήσουν τη παράσταση και οι ηθοποιοί και οι συντελεστές να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα εμβολιαστούν ή όχι. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Εμείς δεν έχουμε ηθοποιό που δεν είναι εμβολιασμένος. Εδώ δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Όλοι είμαστε εμβολιασμένοι. Δε θα δεχόμασταν μη εμβολιασμένους ηθοποιούς και τεχνικούς. Όπως και οι θεατές, εμείς τι είμαστε; Θα βάζουμε τους θεατές να εμβολιάζονται και εμείς θα κάνουμε ο καθένας ό,τι θέλει;».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Ντενίση, απομάκρυνε τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων και έλεγε: «Τι βλακείες είναι αυτές;»

Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ κόντρα»

«Ξύπναγα στις 3 τα ξημερώματα και η Δανάη με την κόρη μου τρώγανε στην κουζίνα γιουβαρλάκια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved