Κατερίνα Γερονικολού: «Υπήρξαν σύντροφοί μου που προσπάθησαν να καταπατήσουν την αξιοπρέπειά μου»
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: «Υπήρξαν σύντροφοί μου που προσπάθησαν να καταπατήσουν την αξιοπρέπειά μου»

Τα καταπράσινα μάτια της Κατερίνας Γερονικολού σου «κλειδώνουν» το βλέμμα από την πρώτη στιγμή.

Η γλυκιά ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις γυναικοκτονίες και αν υπήρξαν σύντροφοί της που προσπάθησαν να καταπατήσουν την αξιοπρέπειά της.

Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε όλο και πιο πολλές γυναικοκτονίες. Τι συμβουλεύεις τις γυναίκες που μπορεί να βιώνουν κακοποίηση στη σχέση τους;

Μπορεί να μην είμαι η πιο κατάλληλη για να συμβουλέψω, όμως η πρώτη μου σκέψη είναι ότι πρέπει να μιλάμε. Να μην κρατάμε μυστικά από την οικογένειά μας και τους φίλους μας που μας αγαπούν πραγματικά. Η μόνη μας προστασία είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Επίσης, να μην αφήνουμε να καταπατούν την αξιοπρέπειά μας.

Υπήρξαν σύντροφοί σου που προσπάθησαν να καταπατήσουν την αξιοπρέπειά σου;

Ναι, είναι αρκετά σύνηθες και ελάχιστες γυναίκες θα μπορούσαν να απαντήσουν ότι δεν τους έχει συμβεί. Δεν το λέω φεμινιστικά. Αγαπώ πολύ τους άντρες και πραγματικά έχω γνωρίσει αξιόλογους ανθρώπους και εντός σχέσεων και εκτός. Οι γυναικοκτονίες όμως, δείχνουν ότι υπάρχει μια βαθιά ριζωμένη αντίληψη σε μια μερίδα των αντρών που αντιμετωπίζουν τις γυναίκες ως αντικείμενα.

Η ψυχοθεραπεία πέρασε ποτέ από το μυαλό σου;

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Δεν θέλω να ακουστεί ως κάποια δήλωση εναντίον της ψυχοθεραπείας, αλλά οι παιδικές μου φίλες που τις κρατώ μέχρι σήμερα, με ακούν με κατανόηση και προσπαθούν να με βοηθήσουν με τις συμβουλές τους. Σίγουρα το θέατρο με το κλάμα, τη χαρά και το γέλιο μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες να σε πιέσει. Αν είσαι πολύ χαρούμενος και πρέπει να κλάψεις, πιέζεσαι, ή το αντίθετο.

Έχεις ζοριστεί ποτέ στο θέατρο;

Η πιο δύσκολη σωματικά παράσταση που έχω κάνει, είναι τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Αντιμετώπιζα τη «Λίζα Πετροβασίλη» σαν να ήταν ένα ανάλαφρο αστεράκι. Ήθελα λοιπόν, τουλάχιστον μια ώρα, να είμαι μόνη μου στο καμαρίνι με κλειστό κινητό, να κάνω τις ανάσες μου και να φεύγω από την πίεση, τις υποχρεώσεις και να μπαίνω στο συννεφάκι μιας έφηβης που θέλει να ερωτευτεί. Για να γίνω λοιπόν αυτή η κοπέλα, που δεν είναι πηγμένη από τις δυσκολίες της καθημερινότητας, χρειαζόμουν μια ώρα για να συγκεντρωθώ…

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Γερονικολού: Η φημολογούμενη σχέση με τον Κιμούλη και όσα θα έλεγε στον Φιλιππίδη αν τον συναντούσε!

Συγκλονιστική η Γερονικολού: «Να μιλάμε, να επικοινωνούμε, να μην τα κρατάμε μέσα μας»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στη συνέντευξη στο Fishy (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved