Κατερίνα Γερονικολού: Το τροχαίο που είχε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης: «Με έσπρωχνε νταλίκα»
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: Το τροχαίο που είχε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης: «Με έσπρωχνε νταλίκα»

Το αυθεντικό χαμόγελο που πηγάζει από την ψυχή της σε μαγνητίζει. Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τον ξαφνικό θάνατο του μπαμπά της όταν ήταν 13 ετών, για το αν έχει ανασφάλειες με την εικόνα της και για το αν την έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση μέσα από τα social media.

Ο ξαφνικός θάνατος του μπαμπά σου όταν ήσουν 13 ετών, σε έκανε πιο δυνατή;

Άλλαξε τη νοοτροπία μου. Ξέρω πια ότι η ζωή είναι πολύ εύθραυστη, χρειάστηκε να το ανακαλύψω. Ζω για το σήμερα, να είμαι με τον άνθρωπο που αγαπάω, να δουλεύω στη δουλειά που αγαπάω, να λέω «σήμερα σ’ αγαπώ» στην αδερφή μου και στη μαμά μου. Δεν αφήνω συναισθηματικές εκκρεμότητες και δεν σκέφτομαι τι θα γίνει σε δέκα χρόνια.

Ανασφάλειες με την εικόνα σου έχεις;

Δεν έχω πια, αλλά σαν έφηβη είχα εκατομμύρια… Από το αν τα μάτια μου είναι μικρά, αν είμαι κοντή ή αδύνατη. Για κάθε σημείο του κορμιού μου μπορώ να σου πω ανασφάλειες που είχα ως έφηβη. Πια όμως στο μυαλό μου όλα αυτά δεν είναι ανασφάλειες, απλά ατέλειες και γι’ αυτό και τις αφήνω ως έχουν. Κανείς δεν είναι τέλειος και ούτε και εγώ θέλω να είμαι τέλεια. Είμαι στη φάση της ζωής μου που έχω αγκαλιάσει τις ατέλειές μου. Δεν θα σου πω ότι τις αγαπάω, αλλά δεν με ενοχλούν.

Σε έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση μέσα από τα social media;

Προσπαθώ να προφυλάσσομαι και να μην βάζω το πού βρίσκομαι, το φοβάμαι αυτό. Θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο να ξέρουν οι άλλοι το πού βρίσκομαι τη στιγμή που βρίσκομαι. Μπορούν να το μάθουν μια ώρα αφότου έχω φύγει.

Η φωτογράφισή μας ήταν λίγο περιπετειώδης, έτσι δεν είναι;

Είχα ένα τροχαίο και ήταν κάτι που με φόβισε. Ήμουν στο αυτοκίνητο και μια νταλίκα από πίσω μου δεν με είδε και άρχισε να με σπρώχνει προς τα μπροστά με κίνδυνο να με ρίξει στον μπροστινό οδηγό. Φοβήθηκα, αυτός από τις πολλές κόρνες μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και σταμάτησε. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που ήμουν έτοιμη να γίνω «σάντουιτς» με φόβισαν. Είπα όμως «Δόξα τω Θεώ» και συνειδητοποίησα ξανά ότι πρέπει να ζούμε τη ζωή σήμερα.

Τι εύχεσαι πλέον;

Θα μου ευχηθώ να μην αλλάξει τίποτα.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Γερονικολού: Η φημολογούμενη σχέση με τον Κιμούλη και όσα θα έλεγε στον Φιλιππίδη αν τον συναντούσε!

Συγκλονιστική η Γερονικολού: «Να μιλάμε, να επικοινωνούμε, να μην τα κρατάμε μέσα μας»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στη συνέντευξη στο Fishy (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved