Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids: Η συγκλονιστική ιστορία του Γεωργίου: «Η μητέρα μου πέθανε από Aids»
Showbiz

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids: Η συγκλονιστική ιστορία του Γεωργίου: «Η μητέρα μου πέθανε από Aids»

Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε το 1988 ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και υπάρχουν πολλές πικρές ιστορίες που ακούμε συχνά για ανθρώπους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα από τη μάστιγα. 

Ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρέας Γεωργίου, ο σεναριογράφος των τηλεοπτικών επιτυχιών που φέτος χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις μέσα από τη σειρά Η γη της Ελιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας έχει μιλήσει κατά το παρελθόν για τη δική του τραγική ιστορία μιας και έχασε τη μητέρα του από AIDS όταν εκείνος ήταν μόλις 12 χρονών.

«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», είχε εξομολογηθεί στην Ελεονώρα Μελέτη ο Ανδρέας Γεωργίου σε τηλεοπτική του συνέντευξη και συνέχισε: «Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου».

Μετά από μία τέτοια εξέλιξη, δεν θα μπορούσαν παρά να διαταραχθούν οι σχέσεις του Ανδρέα Γεωργίου με τον πατέρα του, κάτι που είχε σχολιάσει και στην συνέντευξή του τότε λέγοντας: «Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Νικολαϊδης: Η ηλικία, το ύψος και ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς»

Η Γη της Ελιάς: «Κάγκελο» η Δανάη Μπάρκα με το spoiler «What! Παίρνω τηλέφωνο τον Ανδρέα Γεωργίου»!

Ανδρέας Γεωργίου: Η επική φάρσα στον Γιώργο Παρτσαλάκη και η αντίδρασή του (videos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved