Γιαννουδάκη: «Δεν περίμενα ότι θα πάει τόσο καλά ο Σασμός κι όχι γιατί δεν πίστευα στη σειρά...»
Showbiz

Γιαννουδάκη: «Δεν περίμενα ότι θα πάει τόσο καλά ο Σασμός κι όχι γιατί δεν πίστευα στη σειρά...»

Φέτος, η Νεκταρία Γιαννουδάκη μπήκε στα σπίτια μας ως Σοφία από τον Σασμό.  

Η ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς και για την ηρωίδα της.

Για ποιο λόγο κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία ο «Σασμός»;

Δεν είναι ένας ο λόγος, αλλά πολλοί. Η μουσική, οι χώροι που γυρίζονται οι σκηνές, οι συντελεστές, η σκηνοθεσία, η πρωτοτυπία στο σενάριο. Κι όλα αυτά ξεκίνησαν από τον υπέροχο συγγραφέα μας, τον Σπύρο Πετρουλάκη, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα ήμασταν εμείς εδώ να εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη του κόσμου. Δεν υπάρχει η ευγένεια και η καλοσύνη αυτού του ανθρώπου. Μάζεψε τους σωστούς ανθρώπους, στις σωστές θέσεις, την κατάλληλη στιγμή. Ο Alpha, που τον εμπιστεύτηκε επίσης, η J.K. Productions S.A – Καραγιάννης, που αποφάσισε να κάνει την εκτέλεση παραγωγής, ο σκηνοθέτης μας Κώστας Κωστόπουλος που είχε όλο αυτό το όραμα και προσπαθεί πάντα να κάνει την καλύτερη δουλειά, μαζί με τους άλλους δύο σκηνοθέτες που έχει στο πλάι του, τη Ζωή Φίλιππα και τον Γιάννη Σαμπάνη. Οι διευθυντές φωτογραφίας, όλοι. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που κάνει το πιο απλό πράγμα είναι ένας κι ένας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ποιότητας. Το κλίμα ήταν υπέροχο από τα πρώτα επεισόδια που ακόμη δεν γνωριζόμασταν καλά και συνεχίζει να είναι έτσι. Αυτή είναι η ουσία. Δεν έγινε καλό το κλίμα μόλις είδαμε τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης.

Περίμενες όλη αυτή την θερμή αποδοχή και επιτυχία της σειράς;

Δεν περίμενα ότι θα πάει τόσο καλά κι όχι γιατί δεν πίστευα στη σειρά. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά γιατί υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός με πολλές καλές σειρές και πολλά τηλεοπτικά προγράμματα. Δεν είσαι μόνος σου ανάμεσα στο τίποτα.

Έπαιξε ρόλο και η καταγωγή σου από την Κρήτη, στην απόφαση να συμμετέχεις σε αυτή την σειρά;

Πάρα πολύ, αφού το DNA μου αυτό υπάρχει στους αιώνες, των αιώνων. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Χανιά. Υπάρχει σύνδεση, είχα ακούσει από μικρή για βεντέτες, ενώ με ένα τρόπο και η οικογένεια της μητέρας μου στο χωριό είχαν βεντέτες που κράτησαν κάποιες δεκαετίες. Συνεπώς ήμουν εξοικειωμένη με την όλη αίσθηση της σειράς, με τον τρόπο που διαχειρίζεται η Κρήτη το πένθος αλλά και την ενοχή απέναντι στη χαρά. Παρ’ ότι δε ζω πια εκεί, κάποια πράγματα από παππούδες και γονείς, πέρασαν και σε εμένα. Έκανα προσπάθεια για να χαίρομαι με τη χαρά ή να μην έχω ενοχές στη χαρά. Να ευχαριστιέμαι για τον καλό λόγο και να μην τον απαρνιέμαι. Να νιώθω ευγνωμοσύνη για τα όμορφα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου και να μην στέκομαι σε αυτό που μου λείπει, αλλά κυρίως σε αυτό που έχω και δεν είναι πάντα δεδομένο.

Περίγραψέ μου το προφίλ της Σοφίας που υποδύεσαι στη σειρά. Βρίσκεις κοινά με τον ρόλο σου;

Τη λατρεύω τη «Σοφία». Είναι πολλά πράγματα μαζί, όπως υπερπροστατευτική μαμά, είναι άπειρα χρόνια με τον σύζυγό της και μπορεί να έχουν «παραγνωριστεί» αλλά έχουν έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Είναι σωστή επαγγελματίας και ταυτόχρονα έχει χιούμορ. Όταν όμως βλέπει την κόρη της να ζορίζεται πραγματικά τα ξεχνάει όλα. Στην αρχή θεώρησα ότι θα είναι ένας άχρωμος και άοσμος ρόλος, βλέπω ακριβώς το αντίθετο όμως και την έχω λατρέψει. Εγώ έχω μία 7χρονη κόρη. Όταν δω την Κρυσταλλία μου μεγαλύτερη, μπορεί και να βρω τότε κοινά στοιχεία με την «Σοφία». Δεν θέλω να γίνω κολλητή με την κόρη μου, αλλά θέλω να είμαι μια μητέρα, που να ξέρει το παιδί μου ότι είμαι πλάι της σε ό,τι χρειαστεί. Δεν θέλω να κάνω τον «ντετέκτιβ» της ζωής της. Τα παιδιά δεν τα μεγαλώνουμε για να είναι δικά μας, με την έννοια την κτητική. Αλλά για να είμαστε δίπλα τους και να τα βλέπουμε να εξελίσσονται όπως εκείνα επιθυμούν.

Όσο μεγαλώνεις, κοιτώντας πίσω σου, θα άλλαζες κάτι από αυτά που έχεις ζήσει;

Καλώς έγιναν, όσα έγιναν. Θα μπορούσα να είχα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι τελείωσα με άριστα την Δραματική Σχολή και να κοιτάξω να φύγω στο εξωτερικό με υποτροφία. Ή το ότι η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ήταν στη Νέα Υόρκη με την παράσταση «Ελευσίνια Μυστήρια». Εκεί σπούδαζε μία πολύ αγαπημένη μου φίλη και ίσως να έπρεπε να μείνω για παραπάνω σπουδές εκεί. Αυτό είναι που θεωρώ ότι έμεινε σε μία εκκρεμότητα. Όλα όμως γίνονται για κάποιο σκοπό. Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, θα ήθελα να απολαμβάνω την κάθε φάση της ζωής μου πιο πολύ. Δυστυχώς οι άνθρωποι στεκόμαστε περισσότερα σε αυτά που μας λείπουν κι όχι σε αυτά που ήδη έχουμε.

Πόσο σε επηρέασαν αυτά τα 2 χρόνια σχεδόν, καραντίνας;

Την πρώτη καραντίνα την απόλαυσα γιατί χρειαζόμουν ένα διάλειμμα και μία ξεκούραση. Ευχαριστήθηκα την οικογένειά μου, ξεκίνησα να σπουδάζω κάτι άλλο, αγόρασα έπιπλα, έκανα γενική στο σπίτι, περπάτησα, έχασα κιλά. Όταν αυτά τελείωσαν όμως, αυτό συνεχίστηκε. Και πάνω που πήγαν να ανοίξουν τα πράγματα, ξαναέκλεισαν. Ήμουν στη Δραματική Σχολή και ξαφνικά μας λένε «κλείνουμε». Σε λίγες μέρες θα ξεκινούσα πρόβες. Εκεί άρχισε να γίνεται καταπιεστική και αφόρητη η κατάσταση. Είμαστε πάρα πολλά πράγματα οι άνθρωποι. Δεν αρκεί μόνο να εκπληρώσεις τη μητρότητα ή την συντροφικότητα. Είναι να νιώθεις όμορφα και δημιουργικά. Κι όταν αυτό πάσχει, είναι ζόρι.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: H Νεκταρία Γιαννουδάκη στο gossip-tv: Η βεντέτα στην οικογένεια και το ανατρεπτικό spoiler

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Η Σοφία αποκαλύπτει στη Στέλλα ότι ο Αστέρης είναι ερωτευμένος με άλλη» (vid)

Σασμός: Η Σοφία θα συμβουλεύσει επαγγελματικά την πιο απίθανη ασθενή - Δε θα το πιστεύεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved