Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Εδώ βάζουν ηθοποιοί λεφτά για να παίζουν. Εξωφρενικό»
Showbiz

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Εδώ βάζουν ηθοποιοί λεφτά για να παίζουν. Εξωφρενικό»

Γνήσια προσωπικότητα με ήθος και ταλέντο. Δυναμική Κρητικιά με χιούμορ και πληθωρικότητα. Πρόκειται για την Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο αν υπάρχουν ρόλοι ζωής που θα ήθελε να υποδυθεί και ακόμη δεν συνέβησαν και αν υπήρξαν στιγμές που θέλησε να τα παρατήσει.

Υπάρχουν ρόλοι ζωής που θα ήθελες να υποδυθείς και ακόμη δεν συνέβησαν;

Πολύ συχνά, αυτοί οι ρόλοι που είχα στο μυαλό μου, ήρθαν και με βρήκαν, ανοίγοντάς μου «υποκριτικά παράθυρα». Παλιότερα υπήρξα πιο σκληροπυρηνική και ήθελα να παίξω συγκεκριμένους ρόλους. Τώρα, δεν είμαι έτσι. Αφήνομαι στο τυχαίο, στην ροή. Σημαντικά τα έργα, αλλά ακόμη πιο σημαντικοί για μένα είναι και οι συνεργάτες. Ρόλοι απωθημένα υπάρχουν, αλλά τα όνειρα ας τα βλέπουμε στα όνειρά μας κι ας ανακοινώνονται όταν γίνονται πραγματικότητα.

Υπάρχουν στιγμές που είπες μέσα σου: «Φτάνει, ως εδώ ήταν, σταματάω»;

Κάθε 2 χρόνια. Όχι με την έννοια του φτάνει, αλλά κάνω μία παύση και κοιτάω που βρίσκομαι, τι έχει προηγηθεί και τι έπεται κι αν αυτό που έπεται με αντιπροσωπεύει. Η τόση αυτοκριτική με έκανε να είμαι στη δουλειά και σε αυτό τον χώρο γενικά, με το ένα πόδι. Το να λες συνεχώς «μήπως τα παρατήσω» δεν σε κάνει σίγουρο για τον εαυτό σου. Όσο μεγαλώνω αυτό περνάει, γίνομαι πιο ανάλαφρη και χαρούμενη. Τώρα αρχίζω και βρίσκω τη Νεκταρία σιγά σιγά. Λέω στον εαυτό μου «συγγνώμη» που το έχει ανάγκη κάποιες φορές. Γιατί πολύ συχνά μας ταλαιπωρούμε άθελά μας.

Πώς αντιδράς όταν βλέπεις ανθρώπους της νέας γενιάς να δουλεύουν «για την ψυχή της μάνας τους»;

Το να πάει ένας πιτσιρικάς που τελειώνει τη δραματική σχολή ή σπουδάζει ακόμη και να κάνει μία μαθητεία κοντά σε κάποιον για λίγο διάστημα ή να πάει να κάνει ένα τηλεοπτικό πέρασμα λαμβάνοντας την ελάχιστη αμοιβή, δεν είναι κακό. Αυτό το να θεωρείται το «τσάμπα» δεδομένο όμως στο χώρο μας είναι θλιβερό. Κατανοώ ότι υπάρχει οικονομική κρίση και από την άλλη, είμαστε πολλοί ηθοποιοί. Αν όμως όλοι απαιτούσαμε αξιοπρεπή πράγματα δεν θα έβρισκαν να μας τα κάνουν. Εδώ βάζουν ηθοποιοί λεφτά για να παίζουν. Εξωφρενικό. Οφείλουν να νιώσουν τα νέα παιδιά του χώρου ότι εργάζονται κι όχι να δουλεύουν τσάμπα. Τους έχουμε διαλύσει τους νέους. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλούς ηθοποιούς στη νέα γενιά με παιδεία και διάβασμα.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει η Πολιτεία σε αυτό;

Το έχει και το είχε πάντα. Κομβικό για μένα δεν είναι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά το Υπουργείο Πολιτισμού και το υπουργείο Παιδείας. Πρέπει να δοκιμαστεί πρώτα κάτι και μετά να αξιολογηθεί και να δούμε αν αποδίδει αυτό. Υπάρχουν ιδέες, αλλά δεν δίνεται χρόνος στις ιδέες αυτές και δεν υπάρχει σωστός χειρισμός και συντονισμός στα νομοσχέδια. Δυστυχώς λειτουργούν όλα κομματικά.

Ποια είναι η πιο δυνατή ευχή σου για το μέλλον;

Να έχω υγεία, να νιώθω δημιουργική και να προχωράω δίχως «βαρίδια».

Πηγή έμπνευσής σου;

Οι ρίζες μου (η κληρονομιά και οι πληγές μας) και το μέλλον, που είναι τα παιδιά μας.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: H Νεκταρία Γιαννουδάκη στο gossip-tv: Η βεντέτα στην οικογένεια και το ανατρεπτικό spoiler

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Η Σοφία αποκαλύπτει στη Στέλλα ότι ο Αστέρης είναι ερωτευμένος με άλλη» (vid)

Σασμός: Η Σοφία θα συμβουλεύσει επαγγελματικά την πιο απίθανη ασθενή - Δε θα το πιστεύεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved