Παλαιολόγου: «Με τον Γιάννη Πάριο βγαίναμε από το σπίτι και από τον θάμνο πετάγονταν φωτογράφοι»
Showbiz

Παλαιολόγου: «Με τον Γιάννη Πάριο βγαίναμε από το σπίτι και από τον θάμνο πετάγονταν φωτογράφοι»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωή της και ο λόγος είναι προσωπικός.

Σε συνέντευξή της μίλησε για έναν βασικό πυλώνα στη ζωή των ανθρώπων. Κεντρικό και στη δική της. Τον έρωτα. Έχει ζήσει κινηματογραφικούς έρωτες;

«Εννοείται! Το έχω κι εγώ να το ζω κινηματογραφικά. Το "κινηματογραφικό" δεν έχει απαραίτητα happy end. Έχει πάθος. Γενικά έχω ζήσει τη ζωή μου με πάθος. Στον έρωτα παθιάζομαι, στη δουλειά παθιάζομαι, στην καθημερινότητα μου το ίδιο» απαντά. Ποτέ δεν έχει μπει στη διαδικασία να μείνει σε μια σχέση από την οποία λείπει ο έρωτας, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν σου έχει φύγει ο έρωτας, δεν πάει να έχει ο άλλος εκατό χιλιάδες χαρακτηριστικά που σου ταιριάζουν... Δεν μπορείς να μείνεις. Εγώ τουλάχιστον. Άμα φύγει ο έρωτας, μετά γίνεσαι αδελφάκι με τον άλλο».

Ναι, αλλά πόσο κρατάει ο έρωτας; «Κοίταξε να δεις, ο έρωτας μπορεί να κρατήσει τόσο όσο. Έρωτες ζούμε. Και οι έρωτες έχουν κι αυτοί μια ημερομηνία λήξης. Απλώς κάποιοι μεταλλάσσονται σε αγάπη και συντροφικότητα. Έτσι πάντα έχεις αυτή την αίσθηση του έρωτα. Κάποιοι όμως παραμένουν κινηματογραφικοί και απλά τελειώνουν». Ο γάμος, η εκκλησία και το νυφικό δεν της λείπουν. Τα σχέδιά της πλέον είναι διαφορετικά. «Δεν με αφορά το θέμα "γάμος". Με αφορά πολύ το θέμα της συντροφικότητας. Έχω τον άνθρωπο μου, έχω μια αγκαλιά, έχει και εκείνος και είμαστε ο ένας για τον άλλο» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια.

Είναι γνωστό ότι η Αλεξάνδρα προσπαθεί να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή, ακόμα κι αν πολλές φορές αυτό δεν είναι εφικτό. Ανατρέχοντας στο παρελθόν θυμάται ένα περιστατικό που ένιωσε να εισβάλλουν κυριολεκτικά στη ζωή της: «Εχω νιώσει να εισβάλλουν στη ζωή μου με μια συγκεκριμένη σχέση που είχε γίνει γνωστή. Με τον Γιάννη Πάριο. Βγαίναμε το πρωί από το σπίτι και από τον θάμνο πετάγονταν φωτογράφοι. Πού να το περιμένω; Ξέρεις ότι αν θα πας κάπου, θα σε φωτογραφίσουν, αλλά όχι να είναι ο άλλος πίσω από έναν θάμνο. Τρομάζεις. Παθαίνεις πανικό, θυμάμαι ότι έκανα τότε ένα σίριαλ και είχα γύρισμα στον Νέο Βουτζά. Τότε μέναμε με τον Γιάννη στην Άνω Γλυφάδα. Μου λέει λοιπόν "να έρθω μαζί σου στο γύρισμα;", του απαντάω "και δεν έρχεσαι;". Πάμε λοιπόν από την Άνω Γλυφάδα στον Νέο Βουτζά. Σταματάω, παρκάρω, βγαίνουμε έξω και ξαφνικά βλέπουμε έναν τύπο με μια φωτογραφική μηχανή να είναι από πίσω μας και να μας φωτογραφίζει. Του
λέμε "όπα, για έλα εδώ!" και μας απαντάει ότι μας παρακολουθούσε από το σπίτι. Ε, δεν είναι λίγο τρομακτικό; Έκανε όλη αυτή τη διαδρομή... Είναι λίγο κάπως αυτό».

Λένε ότι μεγαλώνοντας αλλάζει και ο τρόπος που κανείς ερωτεύεται. Ποια είναι, όμως, η γνώμη της ίδιας; «Όταν είσαι 20, ερωτεύεσαι διαφορετικά γιατί δεν έχεις και τις ίδιες ανάγκες που έχεις όταν είσαι 40 ή 50. Ερωτεύεσαι και όπου βγάλει. Όταν μεγαλώνεις, ερωτεύεσαι μεν αλλά ξέροντας παράλληλα κάποιες περισσότερες ανάγκες που έχεις. Αυτό είναι κριτήριο για το αν θα σκιρτήσει και η καρδιά γιατί μεγαλώνοντας θέλει και κάποια άλλα πράγματα». Είναι τελικά καλύτερος ο έρωτας σε μεγαλύτερη ηλικία; «Ναι! Κι αυτό γιατί έχεις αποκτήσει μια εμπειρία χρόνων και έχω την αίσθηση ότι ξέρεις καλύτερο να διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Αν πάρεις τα μαθήματα της ζωής -που σ' τα δίνει απλόχερα-, νομίζω ότι ο έρωτας είναι πολύ πιο ισορροπημένος και ωραίος».

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μίλησε πρώτη φορά για τον νέο σύντροφό της και τη γνωριμία τους! (video)

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ: Η Παλαιολόγου μιλάει για το πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον Χατζάκη

Σωτήρης Χατζάκης: Έτσι είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved