Ελένη Φιλίνη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, τρώγαμε από το ίδιο πιάτο» (video)
Showbiz

Ελένη Φιλίνη για Παύλο Χαϊκάλη: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, τρώγαμε από το ίδιο πιάτο» (video)

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Τι λες τώρα και αναφέρθηκε στον συνάδελφό της, Παύλο Χαϊκάλη.

Η Ελένη Φιλίνη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και αναφέρθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη, αλλά τοποθετήθηκε και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Άρη Σερβετάλη.

Για την απόφαση του Παύλου Χαϊκάλη να επιστρέψει επί σκηνής αλλά και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η απόφαση δήλωσε: «Εγώ δεν μπορώ να το αναλύσω. Είναι καθαρά δικό του. Έπρεπε να δουλέψει και θέλει να κλείσει έτσι τον κύκλο του» και πρόσθεσε πώς η ίδια έχει μόνο καλές αναμνήσεις έχει από εκείνον, με τον οποίο μάλιστα ήταν και συμμαθητές στη δραματική σχολή.

«Από την δραματική σχολή ήμασταν κολλητάρια, τρώγαμε από το ίδιο πιάτο. Ο Παύλος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με χιούμορ. Ποτέ δεν με έκανε να νιώσω άσχημα. Όταν βγήκαν όλα αυτά για τον Παύλο μιλήσαμε κατευθείαν. Αλλιώς ξέρω κάποια γεγονότα εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» είπε πώς: «Η δουλειά ενός καλλιτέχνη είναι να ενώνει τον κόσμο και όχι να τον διχάζει. Δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός. Με ενοχλεί που παίζω μόνο για εμβολιασμένους. Ο Άρης Σερβετάλης είχε ενημερώσει από το καλοκαίρι πως θα φύγει αν αλλάξουν τα πράγματα. Υπάρχει κάτι πιο αντρίκιο και ανθρώπινο; Κάποιοι δεν πήραν στα σοβαρά αυτό που είπε ο Άρης, διότι ζούμε σε μια εποχή που άλλα λέμε και άλλα κάνουμε

Και στο τέλος συμπλήρωσε: «Εμένα με ενοχλεί που παίζω μόνο για εμβολιασμένους».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε! Η συγκινητική ανάρτηση και η φωτό!

Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη! (video)

Λουκία Πιστιόλα: Η απόφαση να δουλέψει στις φυλακές με ισοβίτες και ο θάνατος του πατέρα της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved