Αλεξάνδρα Παλαιολόγου-Κυριάκος Σκούρας: Ετοιμάζουν ρομαντικό ταξίδι
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου-Κυριάκος Σκούρας: Ετοιμάζουν ρομαντικό ταξίδι

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο επιχειρηματίας Κυριάκος Σκούρας ζουν τους πρώτους μήνες της σχέσης τους κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Και στην περίπτωση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, ο ερωτάς της με τον επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα την έχει ανανεώσει και την έχει γεμίσει θετική διάθεση.

Η αγαπημένη ηθοποιός μετά τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη, εδώ και τέσσερις μήνες έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της. «Την προσωπική μου ζωή δεν την έχω κρύψει ποτέ. Πάντα, όταν υπάρχει κάτι σοβαρό, δεν μπαίνω στη διαδικασία να το κρύψω», δήλωσε στη Real News, ενώ τα μάτια της φωτίζονται όταν μιλά για τον αγαπημένο της Κ. Σκούρα. «Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, είναι γλυκός, δοτικός και αυτοδημιούργητος. Αν και είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και ο πιο επιτυχημένος εκτελωνιστής, είναι και δημιουργός ενός ράντζου σε ένα ονειρεμένο μέρος στο Σοφικό. Η ενέργεια του είναι φοβερή, σηκώνεται καθημερινά νωρίς το πρωί και ασχολείται με τις δουλειές! Είναι ή χαρά της ζωής», είπε η ηθοποιός που ζει μια από τις ομορφότερες περιόδους στη ζωή της.

Η γνωριμία έγινε ξαφνικά στις αρχές του καλοκαιριού, όταν βρέθηκαν σε φιλική παρέα. Πρόσφατα έκαναν την πρώτη τους κοσμική εμφάνιση στο θέατρο «Παλλάς» και στην παράσταση «Τρίτο στεφάνι», ενώ ακολούθησε και η παρουσία τους στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης», την περασμένη Τρίτη στο θέατρο «Ακροπόλ». «Πάντα πηγαίνω σε πρεμιέρες συναδέλφων. Στηρίζω όλους τους συναδέλφους μου και θέλω να μπορούν να δουλεύουν όλα τα θέατρα. Με μεγάλη μου χαρά δίνω το "παρών"», είπε η Αλ. Παλαιολόγου. Μάλιστα, άτομα που απόλαυσαν εκείνη τη βραδιά την ξεκαρδιστική κωμωδία του Μπομαρσέ, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Ο σύντροφος της Αλ. Παλαιολόγου ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με την πρωταγωνίστρια, αλλά και εκείνη τον κοιτούσε στα μάτια με αγάπη, ενώ τον σύστησε σε συναδέλφους που έσπευσαν να τη χαιρετήσουν λίγο πριν μπουν στο θέατρο. Το ζευγάρι δεν σταματά να κάνει σχέδια για το μέλλον, ξεκινώντας από τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων. «Να είμαστε καλά και, αν οι συνθήκες το ευνοήσουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουμε σχεδιάσει να κάνουμε ένα ταξίδι σε μια χώρα της Ευρώπης για να περάσουμε τις ημέρες των εορτών. Βέβαια, να είμαστε καλά! Αν υπάρχει αγάπη, και στο σπίτι σου να είσαι με τον αγαπημένο σου και πάλι τέλεια περνάς!», τόνισε η Αλ. Παλαιολόγου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε ένα διαφορετικό ρόλο στη δραματική σειρά «Τελευταία ώρα» στο Οpen. Υποδύεται μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της. «Είναι ρόλος-πρόκληση για εμένα, γιατί δεν υποδύομαι μια ακόμα μοιραία γυναίκα, αλλά τσαλακώνομαι και υποδύομαι ένα τραγικό πρόσωπο, μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της και βιώνει δραματικές στιγμές που συγκλονίζουν», είπε, προσθέτοντας με ενθουσιασμό πως ο αγαπημένος της είναι ένας από τους πιο φανατικούς θαυμαστές της. «Παρακολουθεί τη σειρά και μου έχει πει τα καλύτερα».

Απόλυτα συνειδητοποιημένη, αναφέρθηκε στο πώς έχει διαχειριστεί το θέμα της μητρότητας λέγοντας: «Μπορεί να μην έχω δημιουργήσει οικογένεια, αλλά είμαι ανάδοχος σε δύο παιδιά της ΑctionAid. Ηθελα πολύ να υιοθετήσω, το είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά, αλλά μην έχοντας τη σταθερότητα στη δουλειά μου, αλλά και στην προσωπική μου ζωή, δεν ήξερα αν έχω τη δύναμη να μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί. Εύχομαι να μπορώ στο μέλλον να γίνω ανάδοχος γονιός και σε άλλα παιδιά», δήλωσε. Η όμορφη πρωταγωνίστρια φέτος πηγαινοέρχεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς και αυτός είναι και ένας λόγος που επέλεξε να απέχει από το θέατρο, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που έχει φέρει ο κορωνοϊός στη ζωή και στη θεατρική πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Παλαιολόγου: «Με τον Γιάννη Πάριο βγαίναμε από το σπίτι και από τον θάμνο πετάγονταν φωτογράφοι»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μίλησε πρώτη φορά για τον νέο σύντροφό της και τη γνωριμία τους! (video)

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ: Η Παλαιολόγου μιλάει για το πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον Χατζάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved