Νίκος Μπάρτζης: «Στο Survivor λυπήθηκα τον εαυτό μου… Ξυπνούσα και έβαζα τα κλάματα»
Showbiz

Νίκος Μπάρτζης: «Στο Survivor λυπήθηκα τον εαυτό μου… Ξυπνούσα και έβαζα τα κλάματα»

Ο Νίκος Μπάρτζης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για το Survivor, τη φιλία του μέσα στο παιχνίδι με τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά και για το συμβόλαιο που είχε υπογράψει. 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ήταν ένας από τους αγαπημένους του κοινού και από εκείνους που είχαν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση με την συμμετοχή τους.

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "After Dark" του Θέμη Γεωργαντά και προχώρησε σε μια άκρως συγκλονιστική εξομολόγηση για το Survivor, τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, καθώς και τον ξεκάθαρο στόχο του, που από την αρχή δεν ήταν άλλος από το να κερδίσει το έπαθλο. Ο ίδιος απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παιχνίδι, αλλά και για το γεγονός ότι πολλές φορές ήθελε να τελειώσει όλο αυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Όπωα ανέφερε χαρακτηριστικά στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή του OPEN:

«δεν μπορώ να μιλήσω για τις αποχωρήσεις στο παιχνίδι αλλά εννοείται πως ήταν συγκινητικό όταν έφυγε ο Τζέιμς. Κακά τα ψέματα ήξερα ότι θα φύγω και γω. Μπαίνοντας στο τελευταίο παιχνίδι, βγήκα έξω και τους είπα «παιδιά, βγάλτε μου εισιτήρια για Ελλάδα χθες! Δεν την παλεύω άλλο, πονάω». Λυπήθηκα τον εαυτό μου. Το να λυπάσαι τον εαυτό σου δεν είναι και ότι ωραιότερο. Δεν μπορείς να πας παρακάτω. Ήξερα ότι θα φύγω δηλαδή και γω».

«Σε αυτό το παιχνίδι μπήκα με έναν στόχο και το είχα πει από την αρχή. Αυτός ήταν το έπαθλο και για αυτό μπήκα. Δεν με ένοιαζε ούτε η εμπειρία, ούτε να κάτσω να πεινάσω γιατί καλώς ή κακώς από εκεί μέσα βγαίνεις με ψυχολογικά. Την πρώτη περίοδο ξυπνούσα και έβαζα τα κλάματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

«Όταν υπογράφεις κάτι, υπογράφεις για κάτι συγκεκριμένο και έρχονται μετά και σου λένε ότι το παιχνίδι παίρνει παράταση. Όταν εσύ έχεις φάει τα πάντα εκεί μέσα. Είχα χτυπήσει κιόλας. Όπα ρε φίλε, τι παράταση; Δηλαδή όπα κάπου»πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στο late night του OPEN. «Σε πείθουν μετά, μένεις, πας αγωνίζεσαι, βλέπεις ότι δεν βγαίνει και εγώ δεν μπορούσα να μείνω για να κάθομαι στον πάγκο. Καλώς ή κακώς δεν μπορούσα. Δηλαδή θα ήταν άδικο για τα άλλα παιδιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

«Καταπέλτης» ο James Καφετζής κατά του Νίκου Μπάρτζη: «Έχω απογοητευτεί μαζί του, δεν το περίμενα»

Χείμαρρος ο Νίκος Μπάρτζης κατά του James! Το τέλος μιας φιλίας και η εμπλοκή της Βέλλη

Νίκος Μπάρτζης: «Φύγαμε νωρίτερα από το «Survivor» και "έπεσαν" τα νούμερα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved