Λεωνίδας Κακούρης: «Προσπαθώ να αντιμετωπίζω τη ζωή με τη θετική πλευρά»
Showbiz

Λεωνίδας Κακούρης: «Προσπαθώ να αντιμετωπίζω τη ζωή με τη θετική πλευρά»

Για όσα του αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε επίσης, πώς βλέπει το μέλλον.

Τι άλλο σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Μου αρέσουν οι κατασκευές και η διακόσμηση, να μεταποιώ αντικείμενα, να παίζω με τους φωτισμούς, γιατί πιάνουν και τα χέρια μου. Οταν ζούσα μόνος μου στα Εξάρχεια, είχα διακοσμήσει όλο το σπίτι μου με τα υπέροχα αντικείμενα που είχα συλλέξει από τα σκουπίδια. Υπήρχε μια εποχή που είχα λατρέψει τα υφάσματα γιατί τα είχα χρησιμοποιήσει σε κάποιες κατασκευές μου. Είχα ξοδέψει πάρα πολλές ώρες να περπατάω στην αγορά και να ψάχνω υλικά. Ακόμα και τώρα έχω τη χαρά μικρού παιδιού όταν ανακαλύπτει τα ωραία πράγματα εκεί που δεν τα περιμένει. Τώρα, ας πούμε, νιώθω ότι έρχεται η ώρα να ασχοληθώ πάλι με το σπίτι μου και να του κάνω μια αλλαγή.

Θα μπορούσες αυτό να το έκανες και ως εναλλακτική δουλειά;

Θα μου άρεσε, βέβαια. Ως εναλλακτική δουλειά όμως επέλεξα το σπικάζ, με το οποίο ασχολούμαι πάνω από είκοσι χρόνια και ήταν πραγματικά ένα σωσίβιο στην οικονομική δυσπραγία και στην αβεβαιότητα που έχουμε με τη δουλειά μας, που τη μία είσαι πάνω και την άλλη κάτω.

Πώς βλέπεις το μέλλον;

Προσπαθώ να αντιμετωπίζω τη ζωή με τη θετική πλευρά. Παρ' όλα αυτά, ζούμε σε μια ασταθή περίοδο. Εχουμε χάσει εδώ και δύο χρόνια πολλές χαρές της ζωής μας. Σχεδόν όλες τις δωρεάν. Υπάρχει πάντα από κάτω ένα κύμα φόβου και ανασφάλειας. Μήπως πρέπει να είμαστε πιο προστατευμένοι; Να αγκαλιαστούμε, να μην αγκαλιαστούμε; Να τραγουδήσουμε δυνατά; Να χαρούμε; Ολο αυτό είναι κλοπή της ζωής μας. Είναι σαν να ζούμε ένα ντέμο. Πώς να νιώσεις αισιόδοξος με αυτή την κατάσταση; Βλέπεις πολλούς ανθρώπους είτε να κλείνουν τα μάτια και να κάνουν ότι δεν υπάρχει είτε να επηρεάζονται πάρα πολύ, να πέφτουν σε κατάθλιψη και να απομονώνονται. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα με ψυχραιμία και συλλογικότητα. Είναι κάτι που μας αφορά όλους. Να μη γίνουμε στρατόπεδα. Να μη γίνουμε οι μεν και οι δε.

Πηγή:Gala

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικός ο Κακούρης: «Προσπαθούσα σαν το ζώο που γλύφει τις πληγές του να βρω δύναμη»

Ελένη Μενεγάκη: Τον είδε μετά από δύο χρόνια και ταράχτηκε on air – «Μη μου μιλάς έτσι»!

Λεωνίδας Κακούρης: «Έχω ακούσει για τον Δούκα μέχρι επαίνους κι ας εξηγώ πως έχει σκοτώσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved