Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έκανε Q&A και απάντησε πότε θα μας δείξει το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα!
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έκανε Q&A και απάντησε πότε θα μας δείξει το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα!

Η Ιωάννα Παλιασπύρου μίλησε με τους διαδικτυακούς της φίλους και αποκάλυψε πότε θα βγάλει τη μάσκα της και θα μας δείξει το πρόσωπό της και το πως είναι το δέρμα της μετά την επίθεση. 

Ήταν μια από τις εγκληματικές ενέργειες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, όταν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, δέχτηκε επίθεση από την Έφη Κακαράντζουλα, με βιτριόλι σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας, λίγο πριν πάει στη δουλειά της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα σύμβολο τους γυναικείας δύναμης και της στοχοπροσήλωσης, αφού μετά από την αποτρόπαια επίθεση που δέχτηκε, δεν το έβαλε στιγμή κάτω και κάθε μέρα είναι όλο και πιο δυνατή, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση της με τον πιο αισιόδοξο τρόπο. Η Ιωάννα χρησιμοποιεί τα social media της για να βρίσκεται κοντά στον κόσμο και να βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί τους για το πως πάει η υγεία της και το πως αντιμετωπίζει την καθημερινότητά της.

Πριν από λίγες ώρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε σχετικό Q&A στο Instagram, όπου οι followers της, της έκαναν πληθώρα ερωτήσεων για την υγεία της και το πως πηγαίνουν οι θεραπείες για την αποκατάστασή της. Μάλιστα ένας διαδικτυακός της φίλος, την ρώτησε για το πότε θα βγάλει τη μάσκα της και θα μας δείξει το πρόσωπό της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τι του απάντησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου:

Διαβάστε επίσης:

Mια βραδιά για την Ιωάννα Παλιοσπύρου-Τι δήλωσαν αποκλειστικά στο gossip-tv οι εκλεκτοί καλεσμένοι!

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η θεατρική έξοδος μετά το Παρίσι και η συνάντηση με Βρανά – Καπουτζίδη

Πάζιου: «Η Ιωάννα δε μπορούσε να στηριχτεί καν σε μία καρέκλα» - Εικόνες από την προπόνησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved