Δανάη Μπάρκα: «Η αγάπη σώζει ζωές»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: «Η αγάπη σώζει ζωές»

Για δεύτερη χρονιά, η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του ΜEGA.

H ίδια μίλησε για όσα πιστεύει πως έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές, για όσα έχει μάθει με την ενασχόληση της με την τηλεόραση και για το δώρο που ζήτησε από τον Αϊ-Βασίλη.

Τι δώρο περιμένετε από τον Αϊ-Βασίλη;

Ωχ, δύσκολη ερώτηση! Πάντα εύχομαι υγεία, ψυχραιμία και αγάπη. Οχι μόνο για εμένα, για όλους. Οσο είναι καλά οι γύρω μου, θα είμαι κι εγώ και το αντίστροφο. Φέτος, θα ήθελα ο Αϊ-Βασίλης να μου φέρει λίγη παραπάνω χαρά και τρέλα, γιατί η χρόνια ήταν δύσκολη.

Η τηλεοπτική σεζόν, πάντως, είναι πολύ καλή για εσάς. Τι πιστεύετε ότι έχει κερδίσει τους τηλεθεατές;

Και την περσινή σεζόν τη θεωρώ εξίσου καλή και σημαντική. Φέτος αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης-αν εννοείτε αυτό- οπότε χαίρομαι, φυσικά, επειδή το κανάλι δικαιώνεται για την πίστη του στο προϊόν «Πάμε Δανάη!». Ωστόσο, χαίρομαι και γιατί ανακάλυψα ένα νέο κόσμο, γνώρισα νέους ανθρώπους, με γνώρισαν αρκετοί άνθρωποι που είχαν άλλη άποψη για εμένα, παίρνω αγκαλιές στον δρόμο που είναι ασύλληπτα συγκινητικό και γλυκό, κάνω κάτι που θεωρώ ότι μου δίνει μεγάλη χαρά, ξυπνάω το πρωί και ανυπομονώ να δω την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Και όλα αυτά σε ένα κανάλι που θαυμάζω από παιδί, θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι μόνο η φετινή χρονιά είναι καλή. Αν δεν υπήρχε η περσινή, δεν θα υπήρχε η φετινή. Γενικά, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη τη χαρά, γιατί περνάμε δύσκολα και φέτος προσπαθούμε να επενδύσουμε σε αυτό. Σε μια δουλειά που κάτι -μέχρι στιγμής πάντα- λειτουργεί και πάει καλά, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, όχι μόνο οι ορατοί. Αρα, όλοι βάζουμε το λιθαράκι μας για να είμαστε μια ωραία παρέα για τους τηλεθεατές.

Πέρυσι, που πέσατε στα βαθιά, υπήρξαν στιγμές που απογοητευτήκατε;

Ναι. Πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, γιατί ονειρεύομαι τόσα πολλά: που σίγουρα πρέπει να οπλιστώ με μεγάλη υπομονή, την οποία ηλικιακά είμαι μικρή για να αντέξω, αλλά μέχρι στιγμής το παλεύω. Εννοώ πως η ορμή της νιότης και του ενθουσιασμού μου δεν είναι εύκολο να δαμαστεί, άρα συχνά πέφτω ψυχολογικά αν δεν γίνει αυτό που ονειρεύομαι. Ετσι είμαι και στο θέατρο και σε ό,τι καταπιάνομαι. Παρ' όλα αυτά, πάντα επιστρέφω δριμύτερη και χρησιμοποιώ τις δυνάμεις μου για καλό. Πεισμώνω και συνεχίζω να προσπαθώ.

Τι έχετε μάθει από την ενασχόληση σας με την τηλεόραση;

Οτι η αλήθεια αρέσει στον κόσμο. Οτι ο σεβασμός είναι το παν. Οτι η ευγένεια είναι «υπερόπλο». Η υπομονή είναι υπερδύναμη και η αγάπη σώζει ζωές. Χωρίς καμία υπερβολή. Α! Και να ακούω περισσότερο.

Είδατε ανθρώπους του χώρου, πιο έμπειρες παρουσιάστριες, να σας στηρίζουν;

Βέβαια, και ήταν υπέροχο. Κατ' αρχάς, όλα τα κορίτσια που είναι στις «απέναντι» εκπομπές ανεξαιρέτως μου, ευχήθηκαν καλή αρχή, κάτι όμορφο και τρυφερό. Επίσης άνθρωποι που δεν γνώριζα προσωπικά, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη ή η Αντελίνα Βαρθακούρη, μου έστειλαν υπέροχα μηνύματα. Πολλοί σπουδαίοι παρουσιαστές πρώτης γραμμής όπως η Ναταλία Γερμανού και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μου στάθηκαν και με στήριξαν. Οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης ήταν θερμοί και εμψυχωτικοί στο άκουσμα της είδησης για την εκπομπή.

Πηγή:RealLife

Διαβάστε επίσης:

Λύγισε η Δανάη Μπάρκα: «Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η ξαδέρφη μου»

Δανάη Μπάρκα: Τα on air γενέθλια, η τεράστια ανθοδέσμη και η έκπληξη των συνεργατών της! (video)

Δανάη Μπάρκα: Αλήθεια, γνωρίζετε πόσο ύψος έχει; Το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved