Δανάη Μπάρκα: Με ξενερώνει η κακεντρέχεια. Η κακία κάποιου προς εμένα μου φαίνεται τεράστια αδικία
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Με ξενερώνει η κακεντρέχεια. Η κακία κάποιου προς εμένα μου φαίνεται τεράστια αδικία

Η Δανάη Μπάρκα πέρυσι έπεσα στα βαθιά αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη του Mega.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την κριτική και αν υπάρχουν πράγματα που τη στεναχωρούν και αν υπάρχει κόστος στον αυθορμητισμό.

Οταν κάποιος είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, δέχεται κριτική. Υπάρχουν πράγματα στεναχωρούν;

Φυσικά, συνηθίζεται και είναι λογικό. Οταν εκτίθεσαι, σαφώς και θα κριθείς. Με στεναχωρεί όταν, από λάθος μου, μπορεί να παρερμηνευτεί μια συμπεριφορά μου και να βγει προς τα έξω λανθασμένη εικόνα για εμένα. Ωστόσο, αυτό, επειδή είμαι άνθρωπος ανεξέλεγκτα αυθόρμητος, μπορεί να συμβεί και εκτός τηλεόρασης... Με ξενερώνει η κακεντρέχεια. Η κακή κριτική με επιχειρήματα με κάνει καλύτερη και πάντα την ακούω, τη φιλτράρω και κρατώ πράγματα. Η κακία που μπορεί να έχει ο καθένας προς εμένα ή στον οποιονδήποτε που είναι στον χώρο του θεάματος μου φαίνεται τεράστια αδικία.

Υπάρχει κόστος στον αυθορμητισμό;

Φυσικά. Και, όπως είπα, όχι μόνο στην τηλεόραση. Ενας αυθόρμητος άνθρωπος που δεν θα σκεφτεί ότι μπορεί να παρεξηγηθούν τα λεγόμενα του, είναι πολύ ευκολότερος στόχος «κουτσομπολιού» ή «παρανόησης» από έναν άνθρωπο που σκέφτεται καθετί πριν μιλήσει. Υπάρχουν κίνδυνοι, αλλά από τα λάθη μαθαίνουμε και είναι ; ωραία διαδικασία και αυτή. Με όλο αυτό που ζω πλέον, τα πράγματα διογκώνονται, άρα παίρνω τα μαθήματα που χρειάζομαι στον μισό χρόνο απ' ό,τι θα τα έπαιρνα κανονικά. Το κάθε πράγμα έχει το τίμημα του.

Είχατε ονειρευτεί τον εαυτό σας ως παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής;

Οχι, αλήθεια. Είχε περάσει από το μυαλό μου η τηλεόραση και το λέγαμε ως πείραγμα με τους φίλους μου, αλλά δεν το φανταζόμουν όλο αυτό, με τον ρυθμό και την ταχύτητα που έγινε. Να, όμως, που και ήρθε και με ενθουσίασε και το αγάπησα και κυρίως με κάνει χαρούμενη καθημερινά. Ποτέ μη λες ποτέ.

Ως γυναίκα, νιώθατε ανέκαθεν καλά με τον εαυτό σας και με τα κιλά σας. Αισθάνεστε ότι βάζετε ένα λιθαράκι στο να αλλάξει η νοοτροπία του body shaming;

Χαίρομαι αν όντως βάζω ένα λιθαράκι. Υπάρχουν πολλά κορίτσια και αγόρια που μου λένε ότι τους τροφοδοτώ την αυτοπεποίθηση και, μαντέψτε, δεν υπάρχει ωραιότερο δώρο για εμένα. Είναι σπουδαίο πράγμα να αγαπάμε τον εαυτό μας. Ολοι. Το αξίζουμε. Είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο όμορφοι, απαραίτητοι, σημαντικοί, αναντικατάστατοι. Προσπαθώ, όσο μπορώ, να το λέω για να το ακούω κι εγώ, αλλά και οποιοσδήποτε έχει ανάγκη να το ακούσει, γιατί ισχύει όντως. Δεν ήμουν πάντα καλά, ούτε νιώθω κάθε ημέρα όμορφη, αλλά παλεύω να βρίσκω κάτι όμορφο καθημερινά και να χα μ ο γελάω. Φροντίζω το μυαλό μου και μετά όλα τα άλλα. Ονειρευόμουν και ονειρεύομαι καθημερινά έναν κόσμο που να χαμογελά και προσπαθώ να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να συμβαίνει. Είμαστε όλοι πολύτιμοι.

Πηγή:Real Life

Διαβάστε επίσης:

Λύγισε η Δανάη Μπάρκα: «Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η ξαδέρφη μου»

Δανάη Μπάρκα: Τα on air γενέθλια, η τεράστια ανθοδέσμη και η έκπληξη των συνεργατών της! (video)

Δανάη Μπάρκα: Αλήθεια, γνωρίζετε πόσο ύψος έχει; Το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved