Παρασκευή Κερασιώτη: «Περνάω την πιο δύσκολη φάση της ζωής μου. Προσπαθώ...»
Showbiz

Παρασκευή Κερασιώτη: «Περνάω την πιο δύσκολη φάση της ζωής μου. Προσπαθώ...»

Η Παρασκευή Κερασιώτη είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ότι έχασε τον πατέρα της, μια απώλεια που την έχει συγκλονίσει, καθώς δυσκολεύεται ακόμα να την διαχειριστεί. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM, όπου ήταν μια από τους τρεις φιναλίστ του μεγάλου τελικού, αφού οι απόδοσή της στο παιχνίδι, μετά και την επιστροφή της ήταν ανοδική και τα κατάφερνε πολύ καλά στις απαιτητικές δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι ένα πανέμορφο κορίτσι και μετά από το ριάλιτι ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελινγκ, αφού, όπως είχε δηλώσει ο Γιώργος Καράβας, είναι στο ίδιο πρακτορείο με εκείνον και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Το νεαρό μοντέλο έχει και φανατικό κοινό στα social media, με άτομα που θαυμάζουν τη δουλειά τους και συνεχώς την στηρίζουν σε κάθε νέο της βήμα. Πριν από λίγο καιρό, η Παρασκευή Κερασιώτη γνωστοποίησε το γεγονός του θανάτου του πατέρα της, κάτι που την "βύθισε" στην θλιψη.

Πριν από λίγη ώρα, η ίδια έκανε σχετικό Q&A στο Instagram και ένας απο τους ακόλουθούς της την ρώτησε πως είναι αυτήν την περίοδο με όλα αυτά που της έχουν συμβεί. Εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά: «Αυτή την περίοδο περνάω την πιο δύσκολη φάση στη ζωή μου επειδή έχασα τον μπαμπά μου. Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι δυνατή και να χαμογελάω»

Δείτε στην παρακάτω gallery την χαρακτηριστική φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

Παρασκευή Κερασιώτη: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμά της για την απώλεια του πατέρα της

Βαρύ πένθος για την Παρασκευή Κερασιώτη! Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της! Είχε εμφανιστεί στο GNTM!

Survivor: Η αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM μπαίνει στο Survivor; (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved