Αποκάλυψη για Φιλιππίδη: «Κινήθηκα νομικά εναντίον του και διεκδικώ το ποσό των 104.300 ευρώ»
Showbiz

Αποκάλυψη για Φιλιππίδη: «Κινήθηκα νομικά εναντίον του και διεκδικώ το ποσό των 104.300 ευρώ»

Όπως είναι ήδη γνωστό η εξοχική κατοικία στην Κορινθία που έχει στην κατοχή του ο Πέτρος Φιλιππίδης βγαίνει σε πλειστηριασμό, ωστόσο το φως της δημοσιότητας είδε το πρωί της Τετάρτης (5-01) μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, μια καταγγελία. 

Στην εκπομπή μίλησε η πολιτικός μηχανικός του σπιτιού, κ. Νικολέτα Γιάννου η οποία μαζί με τον σύζυγό της είχαν αναλάβει την ανέγερση της εξοχικής κατοικίας του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ίδια αποκάλυψε πως η οικογένεια του ηθοποιού τους χρωστάει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων.

Σύμφωνα με όσα είπε, το έργο ξεκίνησε το 2010, για δύο χρόνια πληρωνόταν κανονικά, όμως ενώ εκείνη και ο σύζυγός της συνέχιζαν τις εργασίες για την οικία, οι πληρωμές πάγωσαν.

«Το έργο συνεχιζόταν και η κ. Ελπίδα Νίνου το έβλεπε κανονικά. Χρήματα δεν ερχόντουσαν και το έργο συνεχιζόταν. Τα χρήματα συνολικά, μαζί με τους μάστορες ήταν 104.300 ευρώ. Δε μου είπαν ποτέ για τις οικονομικές δυσχέρειες. Μου έλεγαν ότι είχαμε συμφωνήσει τόσα χρήματα.

Βεβαίως και κινήθηκα νομικά, γιατί τα χρήματα δεν τα χρωστούσε μόνο σε εμένα. Μεμονωμένα και τμηματικά κινηθήκαμε όλοι οι εργαζόμενοι. Με πέντε αγωγές συνολικά ζητάμε το ποσό των 104.300» ανέφερε η κ. Γιάννου

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Αισθάνομαι περίεργα που με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισης»

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτά είναι τα σπίτια του ηθοποιού που βγαίνουν σε πλειστηριασμό

Φιλιππίδης: Τα δημοσιεύματα για προπηλακισμό την ημέρα της δίκης και η αποκάλυψη του δικηγόρου του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved