Βλαβιανού: Το bullying που δέχτηκε από σκηνοθέτη, η προδοσία που νιώθει ο Χαϊκάλης κι ο εγγονός της!
Showbiz

Βλαβιανού: Το bullying που δέχτηκε από σκηνοθέτη, η προδοσία που νιώθει ο Χαϊκάλης κι ο εγγονός της!

Η Νικολέττα Βλαβιανού βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 και μίλησε για όλα! 

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο μαρτύριο που ζούσε όπως είπε, από γνωστό σκηνοθέτη που της έκανε bullying. Μάλιστα αποκάλυψε και τον τρόπο που η ίδια κατάφερε να δώσει τέλος σε όλο αυτό:

«Το έχω προχωρήσει με άλλον τρόπο γιατί δεν θα επιβίωνα. Το έχω διαλύσει όσο μπορώ και ο τρόπος που έχω διαλέξει να το αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο άτομο το πονάει πιο πολύ γιατί αντιλαμβάνεται ότι ήταν εντελώς λάθος αυτό που έκανε.

Προ metoo είπα ότι αν δεν σταματήσει αυτή η ιστορία θα βγω στα περιοδικά. Ήταν κάπου στα 12-13 χρόνια. Υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων γύρω του. Το εργασιακό bullying είναι ύπουλο, δεν ξέρεις από πού έρχεται.

Είμαστε ένα μικρό χωριό η Ελλάδα. Εξαρτώνται από πολύ λίγους ανθρώπους οι δουλειές. Είναι μια μεγάλη αδικία γιατί πραγματικά δεν είχα κάνει τίποτα.

Τιμωρήθηκα γιατί με “κλαδέψανε” από παντού. Έπρεπε να πολεμήσω και μπήκα στο Εθνικό Θέατρο επί Νίκου Κούρκουλου και άρχισα να δουλεύω.

Δεν υποτάχτηκα. Έτσι είμαι εγώ. Δεν μπορώ να αδικήσω κάποιον για να πάρω εγώ την εύνοια.

Ήταν μια διένεξη μεταξύ δύο ανθρώπων. Πήρα το μέρος ενός ανθρώπου που πίστευα ότι είχε δίκιο και ήταν αθώος και πράγματι μετά από 10 χρόνια αθωώηθηκε στα δικαστήρια.

Δεν έχει νόημα να ονοματίσω τον σκηνοθέτη. Έχω φύγει από αυτό, έχω προχωρήσει.

Με ρωτάνε δημοσιογράφοι από τότε, είναι μια διαδικασία που μπαίνει ένας άνθρωπος. Το να συγχωρείς είναι πάρα πολύ χαλαρωτικό. Νιώθω οίκτο όχι λύπη».

Η Νικολέττα Βλαβιανού επίσης μίλησε για τον Παύλο Χαϊκάλη και όσα έχουν ακουστεί για εκείνον, τονίζοντας πως μαζί του μίλησε πριν από τρεις μήνες και πως δεν γνώριζε απολύτως τίποτα από όσα του καταλογίζουν.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε και για τον εγγονός της, γιο της κόρης της που της έχει πάρει τα μυαλά, και που παρ' όλο που εκείνος τη φωνάζει γιαγιά, η ίδια νιώθει σαν να είναι 20 χρονών.

Βλαβιανού κατά Κάβουρα: «Τρέχουμε στα υπουργεία για τις πρόβες και μια κυρία λέει «έγινε από μένα»»

Βλαβιανού: Σκηνοθέτης μου έκανε bullying για παραπάνω από 15 χρόνια...

Νικολέττα Βλαβιανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν έχω καλές αναμνήσεις είναι ιδιαίτερος ο άνθρωπος»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved