Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι διακοπές στο πολυτελές χειμερινό θέρετρο της Γαλλίας, την Κουρσεβέλ!
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι διακοπές στο πολυτελές χειμερινό θέρετρο της Γαλλίας, την Κουρσεβέλ!

Σε ένα κατάλευκο σκηνικό, πέρασε κάποιες μέρες διακοπών η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απολαμβάνοντας λίγη ξεκούραση και ηρεμία μακριά από την καθημερινότητά της. 

Το εκρηκτικό μοντέλο και παρουσιάστρια μετά το τέλος των υποχρεώσεών της, απόλαυσε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά βρήκε και λίγο χρόνο για να κάνει ένα ταξίδι που προφανώς σχεδίαζε από καιρό.

Προορισμός της ένα από τα πιο πολυτελή χειμερινά θέρετρα του κόσμου, την Κουρσεβέλ της Γαλλίας την οποία επισκέπτονται οι δεινοί σκιέρ.

Ανάμεσά τους και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία προφανώς έχει λατρεία για το σκι χιονιού και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να βρεθεί σε πίστα για σκι και να απολαύσει καταβάσεις από το βουνό με τα πέδιλά της.

Φυσικά, μία fashion expert σαν την Ηλιάνα δεν θα μπορούσε παρά να βρεθεί στο χιονοδρομικό κέντρο με άψογες στυλιστικές επιλογές. Συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε μία κατακόκκινη φόρμα, ειδική για τα χιόνια και φυσικά τα αντίστοιχα απαραίτητα αξεσουάρ.

Και εννοείται πως μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε με τέτοια εμφάνιση;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φυσικά μοιράστηκε και όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα στα χιόνια.


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Μαριέττα Χρουσαλά: Γενέθλια στην χιονισμένη Κουρσεβέλ με τον Πατίτσα - Οι ευχές της Τσιμτσιλή on air

Οι 10 + 2 καλοντυμένες κυρίες της χρονιάς που πέρασε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιο πρόσωπο έχει επιλέξει wallpaper στο κινητό της; Και όχι δεν είναι ο Snik

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved