Μάριος Ιορδάνου: «Στη ζωή δεν υπάρχει ήττα μόνο παραίτηση κι εγώ δεν παραιτούμαι ποτέ»
Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: «Στη ζωή δεν υπάρχει ήττα μόνο παραίτηση κι εγώ δεν παραιτούμαι ποτέ»

Το ταλέντο, η δύναμη της ψυχής του και η ευγένειά του είναι μόνο λίγα από αυτά που σε κερδίζουν στον Μάριο Ιορδάνου.

Ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία «The black bachelor» που έγραψε με την σύντροφό του, και αν σκεφτήκαν το ρίσκο καθώς βγήκε σε μια δύσκολη εποχή λόγω της πανδημίας.

-«The black bachelor» στις κινηματογραφικές αίθουσες, το σενάριο του οποίου έχετε γράψει μαζί με τη Σοφία Καζαντζιάν. Μίλησέ μας λίγο για την ταινία…

Το έχουμε γράψει μαζί με τη Σοφία και παίζουμε και δύο χαρακτηριστικούς ρόλους. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία/θρίλερ, είδος το οποίο γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έχει πάρα πολύ γέλιο, σασπένς, ανατροπές και μυστήριο. Είναι μια διαφορετική κινηματογραφική νότα. Τα σχόλια που λαμβάνουμε από τον κόσμο είναι πολύ θετικά και όμορφα. Γελάνε πολύ στις δύσκολες εποχές που περνάμε και για εμένα αυτό είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Να βλέπει την ταινία ο κόσμος να ξεφεύγει από τα προβλήματά του και να περνάει καλά.

-Τι είναι αυτό που σας ενέπνευσε και δημιουργήσατε αυτή τη μαύρη κωμωδία;

Το μυαλό μας είναι στις κωμωδίες. Ειδικά στις μαύρες κωμωδίες, γιατί μέσα από αυτές μπορείς να μιλάς για σοβαρά πράγματα, αλλά από κάποια απόσταση και αρχίζεις και γελάς με αυτά. Τα μικραίνει, δεν τα παίρνει στα σοβαρά και κυρίως δεν παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά και αυτό είναι το σημαντικότερο κέρδος. Ξεγυμνώνει τα πράγματα και τους ανθρώπους και τους δείχνει στην πραγματική τους διάσταση. Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό θεατρικό και κινηματογραφικό είδος. Είναι η πεμπτουσία της κωμωδίας. Είναι ένα διαφορετικό «Bachelor» από τα προηγούμενα για αυτό και μας εμπιστεύτηκαν και οι ηθοποιοί μας. Η συνεργασία μας ήταν υπέροχη, τα έδωσαν όλα.

-Βγήκε σε μια δύσκολη εποχή λόγω της πανδημίας. Σκεφτήκατε το ρίσκο;

Εγώ γενικότερα δεν φοβάμαι στη ζωή μου. Όσο είσαι ζωντανός και αναπνέεις, πρέπει να μην φοβάσαι και να ρισκάρεις. Είτε θα ζεις με τα όνειρά σου, είτε με τους φόβους σου. Εγώ έχω επιλέξει να ζω με τα όνειρά μου. Με τη Σοφία στη διάρκεια της καραντίνας ενεργοποιηθήκαμε. Ό,τι στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου, γίνεται ο δρόμος σου. Γράψαμε σενάρια για το σινεμά, για το θέατρο, για τηλεοπτικές σειρές. Ήμασταν πάρα πολύ δημιουργικοί. Αυτό είναι το νόημα της ζωής. Στη ζωή δεν υπάρχει ήττα μόνο παραίτηση κι εγώ δεν παραιτούμαι ποτέ.

-Με τη Σοφία έχετε περάσει τα ελληνικά σύνορα και έχετε κάνει αξιόλογες δουλειές στο εξωτερικό. Ανυπομονείς για τις επόμενες;

Μας έχει λείψει πάρα πολύ το εξωτερικό. Με τις παραστάσεις μας έχουμε πάει σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Είναι μια γεύση διαφορετική, αναζωογονούμαστε όταν βγαίνουμε από τα σύνορα, γιατί καταλαβαίνουμε μέσα από το ξένο κοινό ότι η τέχνη δεν έχει σύνορα και δεν είχε ποτέ. Οι μεγάλοι φιλόσοφοι, ποιητές, καλλιτέχνες μιλάνε σε όλες τις γλώσσες και σε όλους τους λαούς. Μην περιορίζουμε την ψυχή μας με τη γεωγραφία, είναι πολύ κρίμα. Το ότι γεννηθήκαμε στην Ελλάδα είναι ένα τυχαίο γεγονός. Όταν μας λέει το κοινό του εξωτερικού πόσο συγκινούνται με τα έργα μας είναι συγκλονιστικό. Η συγκίνηση είναι όταν κινούνται τα μόρια της ψυχής σου. Δεν υπάρχει κάτι πιο μεγάλο.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Πρωινό! Ξέσπασε ο Μάριος Ιορδάνου:«Απαράδεκτο! Του επιστρέφω το δηλητήριο και τον κερνάω»

Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: «Ήρθε ο χάρος να με πάρει και του είπα «όχι» - Πέθανα και γύρισα»

Σοφία Καζαντζιάν: «Ήμουν πολύ τσαμπουκαλού για να το ανεχτώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved