Μάριος Ιορδάνου: «Τρώω 2 ώρες την ημέρα και τις υπόλοιπες 22 δεν τρώω τίποτα»
Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: «Τρώω 2 ώρες την ημέρα και τις υπόλοιπες 22 δεν τρώω τίποτα»

Ο Μάριος Ιορδάνου τα έβαλε με τον ίδιο τον χάρο και τον νίκησε.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος σε συνέντευξή του μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για την σύντροφό του, Σοφία Καζαντζιάν, και για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη διατροφή του.

-Τι ήταν αυτό που είδες στη Σοφία Καζαντζιάν και έγινε ο άνθρωπος της ζωής σου;

Η Σοφία δεν είναι μόνο ο άνθρωπος της ζωής μου. Είναι λίγο. Η Σοφία είναι ο συνταξιδευτής μου. Την γνώρισα πριν από 14 χρόνια σε μια σειρά που παίζαμε μαζί, είχε ένα θέμα υγείας, την βοήθησα και από τότε είμαστε αχώριστοι. Είμαστε δύο άνθρωποι που εξελισσόμαστε μέσα από τη σχέση μας. Η Σοφία δεν είναι γυναίκα μου, αλλά γυναίκα του εαυτού της, η οποία δέχεται να είναι μαζί μου. Δεν μου ανήκει. Δεν είναι κτήμα μου, απλά επιλέγει να είναι μαζί μου. Είναι φτιαγμένη από ατσάλι. Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου και θα είμαι δίπλα της. Δεν το βάζει κάτω και δεν παραιτείται ποτέ από τίποτα.

-Πως πήρατε αυτή την απόφαση να παντρευτείτε, εφόσον και οι δύο είστε πολύ ελεύθερα πνεύματα;

Δεν θέλαμε να παντρευτούμε, το κάναμε μόνο για πρακτικούς και ασφαλιστικούς λόγους. Τον άλλον το αγαπάς και χωρίς χαρτιά και παπά. Δυστυχώς είναι αναγκαίο. Για παράδειγμα πεθαίνει ο άνθρωπός σου στο νοσοκομείο και δεν μπορείς να τον δεις ή να υπογράψεις για αυτόν. Ωστόσο δεν μου λέει τίποτα ο θεσμός του γάμου.

-Πέρασες ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και εκείνη ήταν δίπλα σου κάθε λεπτό. Σε έσωσε τελικά;

Η Σοφία με έσωσε από τον θάνατο. Είχα πάθει αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια, είχα χάσει τους παλμούς μου και εκείνη μου κρατούσε το χέρι και μου έλεγε «είμαι εδώ, μην φοβάσαι». Στο νοσοκομείο επειδή δεν είχε κρεβάτι, κοιμόταν στο πάτωμα όλο το βραδύ και εγώ της είχα απλώσει το χέρι μου και μου το έσφιγγε. Κατάλαβες τι εννοώ γυναίκα από ατσάλι; Γύρισε σχεδόν τη μισή Ελλάδα με το φορτηγό για να καταφέρει να με φτάσει ζωντανό στο νοσοκομείο. Της χρωστάω τα πάντα. Πήγα στον θάνατο και γύρισα.

-Τι ένιωσες εκείνες τις στιγμές; Θυμάσαι;

Νίκησα τον θάνατό μου. Θυμάμαι έλεγα ότι δεν θα πεθάνω σήμερα. Ήθελα πάρα πολύ να ζήσω. Όταν έφτασα στη στιγμή που ένιωσα ότι «φεύγω», ήταν κάποια δευτερόλεπτα ανείπωτης χαράς. Θυμάμαι να λέω στη Σοφία ότι χαίρομαι απίστευτα που ζήσαμε όσα ζήσαμε και φεύγω γεμάτος από αυτόν τον κόσμο και σ’ ευχαριστώ για όσα μου πρόσφερες.

-Κλείνοντας, μίλησέ μου λίγο για τη μεγάλη αλλαγή που έχεις κάνει στη διατροφή σου…

Αρχικά θέλω να πω ότι δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να δώσω συμβουλές σε κανέναν. Αυτό που κάνω και με έχει βοηθήσει είναι η διαλειμματική νηστεία. Τρώω 2 ώρες την ημέρα και τις υπόλοιπες 22 δεν τρώω τίποτα. Δέκα με δώδεκα το πρωί τρέφομαι με ό,τι θέλω, από smoothie με superfoods μέχρι πίτσες και ζυμαρικά. Παίρνω πάρα πολλές θερμίδες εκείνες τις ώρες και τις υπόλοιπες πίνω υγρά. Είμαι 70 κιλά και μου έχει κάνει πολύ καλό στην υγεία μου.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Πρωινό! Ξέσπασε ο Μάριος Ιορδάνου:«Απαράδεκτο! Του επιστρέφω το δηλητήριο και τον κερνάω»

Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: «Ήρθε ο χάρος να με πάρει και του είπα «όχι» - Πέθανα και γύρισα»

Σοφία Καζαντζιάν: «Ήμουν πολύ τσαμπουκαλού για να το ανεχτώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved