Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Παιχνίδια στα χιόνια μαζί με τα παιδιά τους!
Showbiz

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Παιχνίδια στα χιόνια μαζί με τα παιδιά τους!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα παιδιά τους να είναι οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς τους. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, εξακολουθούν και είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι παντρεμένοι τα τελευταία χρόνια και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Όλοι μαζί είναι μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια και συχνά πραγματοποιούν εξορμήσεις, για να περνούν όλοι μαζί στιγμές χαλάρωσης και να ξεφεύγουν και από την καθημερινότητα.

Ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την οικογένειά του, από την πιο πρόσφατη απόδρασή τους στα χίονια και όλοι μαζί ποζάρουν ευτυχισμένοι στον φωτογραφικό φακό. Ο ίδιος έγραψε στην λεζάντα: "Χιόνια, παιχνίδια και Covid Free!!! ⛄❄ @spanos_jlr @landrover
#spanosluxurycars #landroverspanos #sakisrouvas"

Δείτε στην παρακάτω gallery το σχετικό στιγμιότυπο

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Ρουβάς: Στιγμιότυπα από τις χριστουγεννιάτικες βουτιές του τραγουδιστή (Videos)

Πέντε γοητευτικοί άντρες της showbiz θυμούνται τα καλύτερα Χριστούγεννα τους

Η απάντηση του Μπακογιάννη για το κόστος της εκδήλωσης με τον Ρουβά που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved