Κακοκαιρία Ελπίδα: Η περιπέτεια της Πετρογιάννη-Έμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για 11 ώρες
Showbiz

Κακοκαιρία Ελπίδα: Η περιπέτεια της Πετρογιάννη-Έμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για 11 ώρες

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ανάμεσα στους εγκλωβισμένους για πολλές ώρες στην Αττική Οδό ήταν και η Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία περιέγραψε την περιπέτειά της.

Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα έμεινε για 11 ώρες εγκλωβισμένη!

Μέσα από αναρτήσεις της στα social media, η δημοσιογράφος το Πρωινό ανέφερε συνεχώς την ταλαιπωρία που περνούσε τόσο εκείνη όσο και άλλοι συμπολίτες μας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στην τελευταία της ανάρτηση αναγκάστηκε τελικά να επιστρέψει στο στούντιο του καναλιού.

«Εμείς παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες, φτάσαμε στα διόδια της Κάντζας, μας παρέλαβε ένας φίλος με το αμάξι του και καταφέραμε να γυρίσουμε στον ΑΝΤ1 που ήταν κοντά και θα διανυκτερεύσουμε εδώ. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να μας πλησιάζει, να μας συμβουλεύει, τίποτα. Η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 18 χλμ και πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε χωρίς βοήθεια. Μπράβο στην Αττική Οδό να πούμε. Σας ευχαριστούμε όλους» έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος είπε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr την ώρα που ήταν εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό: «Εγώ είμαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο με τέσσερις συναδέλφους και μπήκαμε στην Αττική οδό, με παρότρυνση της κοπέλας που ήταν στην Αττική οδό στα διόδια, η οποία μας είπε ότι η κίνηση είναι εντάξει και ότι μπορούμε να μπούμε άνετα εκεί. Με το που μπήκαμε ακινητοποιηθήκαμε στην έξοδο της Κάντζας. Το θέμα είναι ότι όσο πέφτει και η νύχτα οι θερμοκρασίες είναι διαφορετικές και πολύ πιο χαμηλές. Έξω έχει πάγο και ένα αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο, είναι και πολύ δύσκολο να ζεσταθεί, βασικά δεν γίνεται αυτό. Σίγουρα θα παγώσουμε την νύχτα, δεν ξέρω αν θα αντέξουμε.»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved