Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: «Θα έκανα τα πάντα για να μην γίνει ο γιος μου ηθοποιός, αλλά είναι επιλογή του»

Gossip-tv Team

Ο Ιωάννης Παπαζήσης  μίλησε για την απόφασή του να ξεκινήσει την υποκριτική, αλλά και την σχέση που έχει με τον γιο του, ο οποίος και είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό τον αγαπά και τον ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, αφού τον στηρίζει σε κάθε νέα του δουλειά.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" και εξομολογήθηκε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τόσο για την υποκριτική και τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τον γιο του, ο οποίος του έχει κλέψει την καρδιά. Πολύ πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο μικρός έχει ξεκινήσει και επηρεάζεται από το επάγγελμα του ηθοποιού, αν και εκείνος, ως πατέρας του, δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Όταν ξεκίνησε να μεγαλώνει ξεκίνησε και με ρώταγε για την δουλειά μου. Έχει ξεκινήσει τώρα και μας κάνει συνέχεια σκετσάκια και τέτοια, κάτι το οποίο εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Αν με ρωτάς, θα έδινα τα πάντα για να μην γίνει ο γιος μου ηθοποιός. Πολλές φορές, που βγαίνουμε έξω μαζί μπορεί κάποια στιγμή να μου ζητήσει κάποιος να βγάλουμε φωτογραφία και βλέπεις ότι το παιδί απορεί... Τις προάλλες έπιασα τον εαυτό μου να έχει αγωνία. Κοιμόταν, τον είχα βάλει για ύπνο και καθόμουν και τον κοιτούσα για παραπάνω από μισή ώρα και σκεφτόμουν πολλά πράγματα για το μέλλον. Όλο αυτό ξεκίνησε στο μυαλό μου μετά από το ατύχημα του Πάνου Νάτση, το οποίο είχε γίνει εκείνη την ημέρα και ένα νέο παιδί έχασε την ζωή του και καθόμουν και σκεφτόμουν τι είναι τελικά η μοίρα και όλα αυτά τα πράγματα."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved