Ζήλεψες το κορμί της Ειρήνης Παπαδοπούλου; Μάθε πώς το διατηρεί παρ’ όλο που τρώει αργά το βράδυ!
Showbiz

Ζήλεψες το κορμί της Ειρήνης Παπαδοπούλου; Μάθε πώς το διατηρεί παρ’ όλο που τρώει αργά το βράδυ!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και φυσικά δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων αλλά και σκληρής δουλειάς στο γυμναστήριο. 

Γιατί για να αποκτήσεις την επίπεδη κοιλιά και τους κοιλιακούς της Ειρήνης Παπαδοπούλου δεν φτάνει μόνο να κάνεις πολλή γυμναστική. Πρέπει να διατηρείς και τη σιλουέτα σου με πολλές θυσίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η ίδια πάντως, δεν δείχνει να ζορίζεται και πολύ αφού ως καλεσμένη προσφάτως στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας παραδέχτηκε πως: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα βάρους. Aντιθέτως πιο πολύ θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει χάσει κιλά και να θέλω να πάρω 2-3».

Με κάτι τέτοιες δηλώσεις όλοι όσοι έχουν... ευκολία στο να πάρουν κιλά, δεν τρελαίνονται όμως υπάρχουν και εκείνοι οι οργανισμοί που έχουν πολύ καλό μεταβολισμό και "καίνε" τα πάντα. Ακόμα και το βραδινό γεύμα που όπως είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην ίδια τηλεοπτική της συνέντευξη είναι μέρος της καθημερινότητάς της.

«Οι τραγουδιστές έχουμε άστατο πρόγραμμα, το ίδιο ισχύει και για το φαγητό μας. Ξενυχτάω. Δεν μπορώ να κοιμηθώ πριν τις 12, άρα μπορεί να φάω και στις 12», είπε η καλλίγραμμη τραγουδίστρια.

Η ίδια γύρισε τον χρόνο πίσω και επεσήμανε: «Θυμάμαι όταν ήμουν φοιτήτρια μετά τη δουλειά έτρωγα μια σαντουιτσάρα τέτοια και κοιμόμουνα. Δεν άφηνα να περάσει ώρα».

Και συνέχισε: «Το βραδινό μου εξαρτιόταν από την υπόλοιπη μέρα. Αν όλη η μέρα μου ήταν έντονη και δεν προλάβαινα να φάω, έτρωγα λαίμαργα και πολύ. Το έκανα αυτό και μετά απέκτησα τη συνήθεια να έχω πολλά σνακς μαζί μου, μια μπανάνα, ένα τοστάκι».

Η ίδια πρόσθεσε για τις διατροφικές της συνήθειες: «Όταν μου το επιτρέπει το πρόγραμμά μου κάνω γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα. Όταν δεν μπορώ να κάνω γυμναστική είμαι πιο επιλεκτική στο τι τρώω».

Ένα από τα μυστικά της πάντως, είναι πως όταν βγαίνει έξω δεν τρώει ολόκληρες μερίδες: «Δεν θα πιω αναψυκτικό θα κλέψω λίγο από του διπλανού μου. Δεν θα φάω ολόκληρο γλυκό, θα δοκιμάσω».

Όσο για το βραδινό της, δεν αρκείται σε ένα μήλο όμως δεν λέει όχι σε ένα σνακ λίγο πριν τον ύπνο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved