Δίκη Λιγνάδη: Οι πρώτες δηλώσεις του Κούγια: «Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης»
Showbiz

Δίκη Λιγνάδη: Οι πρώτες δηλώσεις του Κούγια: «Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης»

Δίκη Λιγνάδη: Από νωρίς βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Κούγιας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την πρώτη ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη στην πολύκροτη υπόθεση, είχε αποκαλύψει με δηλώσεις του πριν από λίγες ημέρες ότι επρόκειτο να ζητήσει τη διακοπή της δίκης για ένα μήνα λόγω δικού του κολλήματος, κάτι που επανέλαβε και σήμερα το πρωί, ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Στο δικαστήριο, από νωρίς βρέθηκαν και τρεις από τους τέσσερις καταγγέλλοντες. Ο ένας ήρθε από τη Σουηδία, ο δεύτερος ταξίδεψε από το Ντουμπάι όπου ζει και εργάζεται μόνιμα ενώ ο τρίτος ζει στην Αθήνα. Ο τέταρτος που κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό δεν εμφανίστηκε σήμερα, όμως αναμένεται να παρευρεθεί στη δίκη προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο πριν την έναρξη της δίκης, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως θα ζητήσει τη διακοπή της δίκης και πως θα ζητήσει αυτή να γίνει στις αρχές Μαρτίου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια λίγο πριν την έναρξη της δίκης και την κατάθεση του αιτήματός του να γίνει διακοπή της μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved