Ξεχάστε (ξανά) τη Μαρία Μιχαλοπούλου που γνωρίζατε! Άλλαξε πάλι τα μαλλιά της! Το νέο look!
Showbiz

Ξεχάστε (ξανά) τη Μαρία Μιχαλοπούλου που γνωρίζατε! Άλλαξε πάλι τα μαλλιά της! Το νέο look!

Η Μαρία Μιχαλοπούλου τελευταία κάνει όλο και μεγαλύτερες αλλαγές. Και την πληρώνουν... τα μαλλιά της!

Η ψιλόλιγνη καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και ύστερα απολαύσαμε ως τηλεοπτική αγρότισσα στη Φάρμα πέρυσι έχει γίνει πλέον πολύ δημοφιλής, ειδικά στα social media με τον λογαριασμό της στο Instagram να είναι αρκετά δυνατός μιας και έχει χιλιάδες followers.

Λογικό είναι λοιπόν, κάθε νέα ανάρτησή της να γίνεται αντικείμενο σχολίων, ειδικά όταν η ίδια μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Βέβαια, αυτές οι αναρτήσεις "πασπαλίζονται" με ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον όταν πρόκειται για κάποια αλλαγή της Μαρίας στην εξωτερική της εμφάνιση.

Όπως συνέβη πριν από μερικές μέρες όταν η καλλονή έβαψε τα μαλλιά της και μάλιστα τα έκοψε και κοντά. Η Μαρία Μιχαλοπούλου τα έβαψε σε ροζ απόχρωση και από μακρύ καρέ, τα έκοψε κοντά.
«Εγώ με γουστάρω έτσι, αλλά έχω ακούσει κάποια ωραία σχόλια με τι μοιάζω, όπως αποκριάτικο σφάλμα, που λέει και ο αδερφός μου, ακούω και τα δικά σας σχόλια 😂», έγραψε στη λεζάντα της η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Η Μαρία όμως έκανε και άλλη μία αλλαγή, αυτή τη φορά στο χρώμα. Όχι, δεν έμεινε στο ροζ αλλά επέλεξε να βάψει τα μαλλιά της με ένα γλυκό χάλκινο χρώμα που κατά γενική ομολογία της πηγαίνει περισσότερο.

Η ίδια, στη λεζάντα της φωτογραφίας με το νέο της λουκ που ανέβασε, έγραψε χαρακτηριστικά:

“Αυτό μπορείς να το πεις μπλαζέ βλέμμα ή ότι τυφλώνομαι από τον ηλιακό”.

Όλα αυτά βέβαια με το γνωστό χιούμορ που διαθέτει.

Δείτε τη Μαρία Μιχαλοπούλου με το νέο της λουκ παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved