Λιανός-Καραλέξη: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους στον Άγιο Δομίνικο (photo)
Showbiz

Λιανός-Καραλέξη: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους στον Άγιο Δομίνικο (photo)

Ενός έτους έγινε χθες η μικρή Βαλέρια όπως θα ονομαστεί η κόρη που απέκτησε ο Γιώργος Λιανός με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και φυσικά, οι δυο ευτυχισμένοι γονείς θέλησαν να το γιορτάσουν με χαρά και φυσικά όλα τα απαραίτητα για ένα πριβέ και σύντομο πάρτι. 

Ο παρουσιαστής έχει στο πλευρό του την οικογένειά του εδώ και μερικές εβδομάδες και μάλιστα η Κωνσταντίνα εσκεμμένα επέλεξε να κατέβει αφότου είχε εγκατασταθεί εκείνος στον Άγιο Δομίνικο ώστε να είναι πιο εύκολη η μετάβασή της εκεί με τη μικρή.

Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Γιώργος Λιανός ο οποίος βρισκόταν επίσης εν μέσω γυρισμάτων στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, έφυγε άρον άρον για Αθήνα με το που έμαθε πως είχε έρθει η ώρα να κρατήσει το τέταρτο παιδί του αγκαλιά.

«Πρόλαβα τη γέννηση της κόρης μου οριακά. Με το που έμαθα ότι έπρεπε να μπει εκτάκτως, με έβαλαν στο πρώτο αεροπλάνο και έφυγα. Έκανα κάθε μέρα PCR για να μπορώ να πετάξω οποιαδήποτε στιγμή.

Οπότε, με το που χτύπησε το τηλέφωνο, έφυγα. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό. Χτύπησε το τηλέφωνο, έβλεπα live την όλη ιστορία γιατί έπρεπε να μπει εσπευσμένα η σύντροφός μου και μετά πέταξα για να δω από κοντά την κόρη μου. Το ήξεραν όλοι στην παραγωγή και ήταν πολύ υποστηρικτικοί», είχε πει τότε Γιώργος Λιανός σε συνέντευξή του στο Hello.

Έναν χρόνο μετά, όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους για τον παρουσιαστή και τη σύντροφό του η οποία μάλιστα είχε γενέθλια στις 10 Φεβρουαρίου και φυσικά φρόντισε να τα περάσει μαζί του και με τη μικρή τους κορούλα που είναι τα πάντα και για τους δύο.

Φυσικά, χθες, στα πρώτα γενέθλια της Βαλέριας έγινε ένα μικρό πάρτι, με μία πολύ εντυπωσιακή πολύχρωμη τούρτα σε σχήμα αρκούδου που έδειξε να ενθουσιάζει την εορτάζουσα.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Λιανός από το πάρτι της μικρής:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved