Αποκλειστικό - Δίκη Λιγνάδη: Όσα συμβαίνουν στη δικαστική αίθουσα! Ο αδελφός του στο πλευρό του!
Showbiz

Αποκλειστικό - Δίκη Λιγνάδη: Όσα συμβαίνουν στη δικαστική αίθουσα! Ο αδελφός του στο πλευρό του!

Όλα έδειχναν από νωρίς έτοιμα για τη διεξαγωγή της πολύκροτης δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. 

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έφτασε πολύ νωρίς σήμερα το πρωί εκεί προκειμένου να είναι παρών στη δίκη του και όπως περιγράψαμε και νωρίτερα, είχε το κεφάλι ψηλά ενώ υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον χώρο με τον ίδιο φυσικά να μεταφέρεται στο εσωτερικό των δικαστηρίων φορώντας χειροπέδες.

Η δίκη δεν άρχισε αμέσως αλλά ορίστηκε από νωρίς πως θα ξεκινούσε μετά τις 10,30 ενώ προέκυψε και ένα θέμα με τον έλεγχο των διαπιστευμένων δημοσιογράφων που θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν τη δίκη μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Λίγο μετά τις 10,00 εμφανίστηκε και ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας ο οποίος τόνισε ότι ο εντολέας του είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Δημήτρης Λινγάδης πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς κατά τις 10.00 το πρωί στη δικαστική αίθουσα και κάθισε στο εδώλιο ανέκφραστος και χωρίς να μιλάει σε κανέναν.

Στο πλευρό του είχε τον αδελφό του, Γιάννης Λιγνάδης ο οποίος από την πρώτη στιγμή τον στηρίζει στην περιπέτειά του. Ο ίδιος έδειχνε ανήσυχος, έμπαινε και έβγαινε από τη δικαστική αίθουσα, αναμένοντας βέβαια την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ενώ κάποια στιγμή πήρε το λάπτοπ του και άρχισε να κρατά σημειώσεις, πριν καν ξεκινήσει η δίκη.

Την ησυχία του χώρου "έσπασε" για λίγο μία φωνή από την είσοδο της αίθουσας, με ηθοποιό, απευθυνόμενο στον Δημήτρη Λιγνάδη να φωνάζει "είσαι ατάλαντος".

Παρούσα στην αίθουσα και η γνωστή ιστορικός και τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου η οποία είχε χαρακτηρίσει ιστορική τη δίκη Λιγνάδη και είχε τονίσει με δηλώσεις της:

"Οι αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη υπήρξαν καταλυτικές για να μπει ένα τέρμα σε μια μακρά και σκοτεινή υπόθεση όπου η σεξουαλική εκμετάλλευση διαπλεκόταν στενά με ένα εμπεδωμένο σύστημα εξουσίας".

Κατά τις 12,00 το μεσημέρι, η δίκη διακόπηκε για λίγο και θα συνεχιζόταν λίγη ώρα μετά.

Στις 12,20 ακριβώς ξεκίνησε η δίκη, με τους μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορίας να βρίσκονται άπαντες μέσα στη δικαστική αίθουσα για την ομαλή διεξαγωγή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved