Διακόπτεται η δίκη Λιγνάδη, συνεχίζεται αύριο! Όλα όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα!
Showbiz

Διακόπτεται η δίκη Λιγνάδη, συνεχίζεται αύριο! Όλα όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα!

Διακόπηκε η πρώτη ακροαματική διαδικασία της δίκης Λιγνάδη που ξεκίνησε σήμερα, λίγο μετά τις 12,00 το μεσημέρι. 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρέθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την πολύκροτη δίκη.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε στο δικαστήριο προκειμένου να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία.

Μετά από κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες και μία μικρή διακοπή στις 12,00 το μεσημέρι, η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με τον Δημήτρη Λιγνάδη να δηλώνει αθώος και να τονίζει πως αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο ένας εκ των 4 καταγγελλόμενων ο οποίος μάλιστα έφτασε από τη Σουηδία όπου ζει στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει.

Για παραπάνω από μιάμιση ώρα, ο 26χρονος ο οποίος ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, κατέθετε όσα γνωρίζει για την υπόθεση αλλά και όσα υποστηρίζει πως έζησε από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όση ώρα κατέθετε ο 26χρονος άντρας, ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είχε οπτική επαφή με τον κατήγορό του, όμως όταν εκείνος αναγκάστηκε λόγω διακοπής της δίκης, σταμάτησε να μιλάει, τα βλέμματά τους συναντήθηκαν. Τότε ο Λιγνάδης χαμήλωσε το βλέμμα του και το έστρεψε προς την αντίθετη πλευρά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved