MasterChef: Παναγιώτης: Η ηλικία, το βιογραφικό και η ομοιότητα με τον Άκη Πετρετζίκη!
Showbiz

MasterChef: Παναγιώτης: Η ηλικία, το βιογραφικό και η ομοιότητα με τον Άκη Πετρετζίκη!

MasterChef: Ένας από τους παίκτες, που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση είναι ο Παναγιωτης Κουμουνδούρος.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια, έχει κλέψει τις καρδίες χιλιάδων τηλεθεατών, οι οποίοι συνεχώς το παρακολουθούν, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Με την έναρξη του φετινού κύκλου του MasterChef, είδαμε ότι στο Twitter έγινε χαμός με έναν παίκτη, τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, ο οποίος και μοιάζει πάρα πολύ εξωτερικά με τον Άκη Πετρετζίκη. Μάλιστα, με την συμμετοχή του στο ριάλιτι, έγινε και αναφορά στο όνομα του Πετρετζίκη από τους ίδιους τους κριτές, με τον παίκτη να τους απαντά ότι και εκείνος έχει λάβει μέρος, με μοναδικό του σκοπό να κερδίσει τον διαγωνισμό και το πολυπόθητο έπαθλο.

Ποιος είναι όμως ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος;

  • Ο Παναγιώτης είναι 28 ετών και κατάγεται από την όμορφη Μάνη
  • Όνειρό του είναι κάποια στιγμή να ανοίξει το δικό του εστιατόριο και να προτείνει τις δικές του γεύσεις στους επισκέπτες του.
  • Στον ελεύθερό του χρόνο προτιμά και κάνει γυμναστική και το αγαπημένο του άθλημα είναι το cross fit
  • Έχει εμμονή με τον στόχο και έχει δηλώσει ότι στο MasterChef θέλει να παραμείνει προσηλωμένος και ψύχραιμος σε οποιαδήποτε πρόκληση.
  • Πιστεύει πολύ στη θετική ενέργεια και δεν αφήνει σχεδόν τίποτα να του χαλάει την αισιόδοξη διάθεσή του.

Δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter με την συμμετοχή του στο παιχνίδι

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved