Τριαντάφυλλος: Έπαθε «deja vu» και στηρίζει ανοιχτά τον Σπύρο Μαρτίκα: «Μυαλό δεν βάζετε...»
Showbiz

Τριαντάφυλλος: Έπαθε «deja vu» και στηρίζει ανοιχτά τον Σπύρο Μαρτίκα: «Μυαλό δεν βάζετε...»

Ο Τριαντάφυλλος θυμήθηκε τις στιγμές που συνέχεια έβγαινε υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor, με αποτέλεσμα να δηλώνει ανοιχτά την στήριξή του προς τον Σπύρο Μαρτίκα, από την φετινή ομάδα των Μαχητών. 

Ήταν ένας από τους παίκτες του πέμπτου κύκλου του Survivor, που είχε προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση και είχε απασχολήσει τα media για πολύ καιρό.

Τον τελευταίο καιρό, κάθε φορά που η ομάδα των Μαχητών χάνει έναν αγώνα ασυλίας και καταψηφίζει κάποιον παίκτη προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού, βλέπουμε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας... έχει την τιμητική του. Πολύ πιο συγκεκριμένα, πολλά άτομα από την ομάδα των μαχητών τον ψηφίζουν και για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και κάποιοι επειδή θεωρούν ότι τους δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητά τους και την συμβίωση στην καλύβα.

Ο Τριαντάφυλλος, παρακολουθώντας το βράδυ της Κυριακής (13-3) το Survivor και το συμβούλιο του νησιού, μετά την υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα, θέλησε να εκφράσει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram την στήριξή του προς τον φαρμακοποιό. Μάλιστα, και ο ίδιος το είχε βιώσει όλο αυτό στον περσινό κύκλο, με τους συμπαίκτες του να τον ψηφίζουν συνεχώς για αποχώρηση.

Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε ανοιχτά την συμπαράστασή του, λέγοντας: «Πετσόκομα από Μαρτίκα. Τους τα λέει στα ίσα. Μαχητούδια πάλι δώστε Μαρτίκα και θα μένει έαω το τέλος. Μυαλό δεν βάζετε μάλλον, είδατε τα περσινά πιστολίδια. Τελικά όποιος λέει αλήθεια τον λένε ηθοποιό και σόουμαν;;;; Έτσι είναι αυτά»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τριαντάφυλλος:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved