Άννα Μαρία Κατσαρού στο gossip-tv: «Δεν περίμενα ο Στάθης να αντιδράσει έτσι με τον Τάκη»
Showbiz

Άννα Μαρία Κατσαρού στο gossip-tv: «Δεν περίμενα ο Στάθης να αντιδράσει έτσι με τον Τάκη»

Η Άννα Μαρία Κατσαρού, η πρώην σύζυγος του Στάθη Σχίζα, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τον τσακωμό του με τον Τάκη Καραγκούνια. 

Η Άννα Μαρία Κατσαρού αναφέρθηκε στο έπαθλο επικοινωνίας που είχε ο πρώην σύζυγός της ,Στάθης Σχίζας, στον τσακωμό του με τον Τάκη Καραγκούνιας, καθώς και την πολυσυζητημένη αφιέρωση με το γράμμα «Α» που σχημάτισε με τα δάχτυλα του.

Πως αντέδρασε η κόρη σας, Χρύσα, όταν είδε την επικοινωνία που είχε με τον μπαμπά της;

Η μικρούλα έχει τρελαθεί με τον μπαμπά της, ειδικά με το αγωνιστικό κομμάτι δεν το χάνει για κανέναν λόγο. Ενθουσιάστηκε πάρα πολύ. Όταν του έστειλε το βίντεο χάρηκε και όταν πήραν το έπαθλο επικοινωνίας και το είδε στην τηλεόραση συγκινήθηκε αρκετά. Έμεινε ξύπνια όλο το βράδυ για δει τον Στάθη. Και την επόμενη ημέρα φυσικά, ξύπνησε με ενθουσιασμό για να πάει στο σχολείο. Γενικά της έκανε καλό όλο αυτό. Ελπίζω να έκανε καλό και στον πατέρα της και να του έδωσε δύναμη για να συνεχίσει.

Εσύ που ξέρεις καλά τον Στάθη, τι ήταν αυτό, θεωρείς, που τον έβγαλε εκτός εαυτού και αντέδρασε έτσι με τον Τάκη;

Δεν περίμενα με τίποτα να αντιδράσει έτσι γιατί είναι πάρα πολύ ήρεμος γενικά. Ξέρει να διαχειρίζεται τα νεύρα του και έχει τεράστια υπομονή σαν άνθρωπος. Πέρα από τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, εγώ θεωρώ πως έχει προηγηθεί κάτι, και να τον είχε φέρει σε τέτοιο σημείο ο Τάκης, που να μην άντεξε.

Θεωρείς, δηλαδή, πως κάτι συνέβη πίσω από τις κάμερες που εμείς δεν είδαμε;

Ναι. Αποκλείεται ο Στάθης να ξέσπαγε κατά αυτόν τον τρόπο. Τον ξέρω πολύ καλά. Για να φτάσει σε τέτοιο σημείο, ο Στάθης που έχει τρομερή υπομονή και το ξέρω από προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό το λέω. Σίγουρα είχε προηγηθεί κάτι. Σίγουρα έχει πιεστεί από τις συνθήκες, αλλά και από την συμπεριφορά του Τάκη που προφανώς δεν τα βλέπουμε και όλα. Ήταν άτυχο ξέσπασμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ, ωστόσο δεν μπορώ και να τον καταδικάσω από την στιγμή που δεν γνωρίζω εξ αρχής τι είχε προηγηθεί. Το σημαντικό είναι πως ζήτησε συγγνώμη σε όλους, και έδειξε πως πραγματικά δεν ήθελε να συμβεί όλο αυτό.

Τελικά γνωρίζεις κάτι για την προσωπική ζωή του Στάθη; Γιατί είδαμε να σχηματίζει ένα ‘’Α’’ με τα χέρια του, και όλοι λένε ότι αναφερότανε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δε γνωρίζω κάτι καθώς έχει πει και σε εμένα και στη μικρούλα πως θα μας ενημερώσει εάν είναι κάτι επίσημο μόνο. Τώρα, εάν έχει αλλάξει κάτι στη πορεία δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα γιατί χωρίσαμε με δική μου απόφαση το 2016. Οπότε, πραγματικά θέλω το καλύτερο για εκείνον και θέλω να είναι ευτυχισμένος και θα σεβαστώ την οποιαδήποτε επιλογή του. Σαφώς και θέλω να τον δω να προχωράει στη ζωή του και να είναι χαρούμενος.

Θα ήθελες ωστόσο να συζητήσετε για την προσωπική του ζωή; Μιας και δε γνωρίζεις κάτι εσύ και η κόρη σας ενώ η συμφωνία σου με τον Στάθη ήταν αυτή.

Όχι, έχουμε τόσο καλές σχέσεις, που το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά και με ενδιαφέρει να προχωρήσει. Αν ισχύουν αυτά που ακούγονται και αυτά που δείχνει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι σεβαστό και θέλω να είναι ευτυχισμένος.

Διαβάστε επίσης

Αποκλειστικό: Survivor-Στάθης Σχίζας: Αυτή είναι η κούκλα πρώην σύζυγός του και το παιδί τους

Survivor: Ο Σχίζας αφιέρωσε σε ένα... Α τη νίκη του και άρχισαν πάλι οι φήμες για την Παναγιώταρου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved