Πάτρα: Σοκαρισμένη η Ρούλα Κορομηλά! «Καταπέλτης» οι αναρτήσεις της στο twitter
Showbiz

Πάτρα: Σοκαρισμένη η Ρούλα Κορομηλά! «Καταπέλτης» οι αναρτήσεις της στο twitter

Πάτρα: Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις, με τη μητέρα να έχει συλληφθεί και να κρατείται από χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ.

Η οργή και ο θυμός του κόσμου έχουν ξεχειλίσει με πολλούς να παίρνουν θέση μέσα από τα social media. Ανάμεσά τους και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία «παγωμένη» παρακολουθεί το θρίλερ.

«Νοιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου. Σοκαρισμένη. Κλαίω και εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Τι έκανες στα παιδιά σου! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!», έγραψε η ίδια λίγη ώρα μετά την είδηση της σύλληψης ενώ αργότερα σημείωσε:

«Κάντε λίγη ησυχία εσείς που βρίσκεστε έξω από το σπίτι της δολοφόνου. Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωση τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν… Ησυχία!», έγραψε στο twitter της.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με τον εντοπισμό στον οργανισμό της Τζωρτζίνας μιας ουσίας, που δεν χορηγήθηκε στην 9χρονη από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Η κεταμίνη χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων και σε μικρές ποσότητες ως αντικαταθλιπτικό. Στην περίπτωση που χορηγηθεί σε μεγάλες ποσότητες (μία αμπούλα) μπορεί να προκαλέσει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και θάνατο μέσα σε 15-20 λεπτά.

Την ίδια ώρα, εάν χορηγηθεί σε μικρότερες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδία και αργότερα βραδυκαρδία, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, μπορεί να αντιστοιχεί στα επεισόδια που πάθαινε η Τζωρτζίνα όταν δεν ήταν υπό την επιτήρηση των γιατρών.


Τα ευρήματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης ήταν εκείνα που οδήγησαν στο ένταλμα σύλληψης της μητέρας.

Επιπλέον, καθοριστικές ήταν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, που παρακολουθούσαν την 9χρονη και μίλησαν για την περίεργη συμπεριφορά της μητέρας.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved