Πράξη ανθρωπιάς από την Ευρυδίκη Παπαδοπόυλου: Η δωρέα των 10.000 ευρώ και το post στο Instagram!
Showbiz

Πράξη ανθρωπιάς από την Ευρυδίκη Παπαδοπόυλου: Η δωρέα των 10.000 ευρώ και το post στο Instagram!

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά από την επιστροφή της στην Ελλάδα, αποφάσισε να κάνει μια πράξη αλληλεγγύης και να προχωρήσει σε μεταφορά ενός μεγάλου ποσού στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Πρόκειται για μια από τις πολυσυζητημένες προσωπικότητες του φετινού Survivor, με την ίδια να ξετυλίγει όλες τις πτυχές του εαυτού της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέρει τι θα πει δυσκολία, μιας και η ίδια παλαιότερα είχε σοβαρότητο πρόβλημα με την υγεία της, μιας και είχε περάσει καρκίνο. Η ίδια κατάφερε να το ξεπεράσει και να προχωρήσει παρακάτω, μην ξεχνόντας βέβαια ποτέ ότι υπάρχει κόσμος, που περνά πολύ πιο δύσκολα από εκείνη και πως η καθημερινότητά τους δεν είναι τόσο όμορφη.

Όπως είχε τονίσει και πολλές φορές, μέσα από δηλώσεις της στο Survivor, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλει πάντα να βοηθάει με τον δικό της τρόπο, σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου, η ίδια, με μια δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαίωσε αυτό ακριβώς: το ότι η αλληλεγγύη είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής της.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια προέβη σε μια δωρεά ύψους 10.000 ευρώ στο "Χαμόγελο του Παιδιού", για να ενισχύσει την προσπάθεια όλων όσων εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Μη Κερδοσκοπική ένωση. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μάλιστα, δημοσίευσε ένα story στο Instagram με το απαντητικό mail, όπου επιβεβαίωνε ότι το συγκεκριμένο ποσό ελήφθη.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved