Άννα Μπεζάν: Η τρυφερή φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της!
Showbiz

Άννα Μπεζάν: Η τρυφερή φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Άννα Μπεζάν πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού περιμένει το πρώτο της παιδί και η ανυπομονησία της, για να το κρατήσει στην αγκαλιά της είναι τεράστια.

Ο σύντροφός της είναι πάντα στο πλευρό της και την στηρίζει, αφού το να προχωρήσουν και να κάνουν την δική τους οικογένεια ήταν μια καθαρά δική τους απόφαση.

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ταιριαστά ζευγάρια, μιας και οι δυο τους περιμένουν, σε λίγους μήνες από τώρα, να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Η Άννα Μπεζάν είχε πει πως είναι όνειρό της να κάνει μια μεγάλη οικογένεια με τον άνθρωπο που αγαπάει και να που κάτι τέτοιο γίνεται επιτέλους πραγματικότητα και η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια δήλωσε: «Έχω και τις ανασφάλειες τώρα τελευταία για το αν θα γίνω καλή μητέρα. Ταυτόχρονα, είναι συναρπαστικό γιατί το ανακαλύπτω. Το έμαθα πρώτη εγώ, στην αρχή ήμουν τρομερά σοκαρισμένη, ενώ ο Δημήτρης ήταν πιο ψύχραιμος. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι το θέλουμε. Το θέλουμε ο ένας με τον άλλον»

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου, η Άννα Μπεζάν ανέβασε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να ποζάρει στον καθρέπτη της και να μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, αφού πλέον είναι τεσσάρων μηνών και σιγά σιγά κάτι αρχίζει να φαίνεται.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved