Καράβας: Τα φιλιά και οι αγκαλιές των παιδιών του για την ονομαστική του γιορτή- Η ανάρτησή του!
Showbiz

Καράβας: Τα φιλιά και οι αγκαλιές των παιδιών του για την ονομαστική του γιορτή- Η ανάρτησή του!

Ο Γιώργος Καράβας θέλησε να περάσει την ημέρα της γιορτής του, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, που δεν είναι άλλα από την οικογένειά του, την Ραφαέλα Ψαρού και τα δυο τους παιδάκια. 

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Ελλάδας και τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM, όπου ο ίδιος ήταν ο coach των παικτών και τους καθοδηγούσε σε κάθε νέο τους βήμα.

Ο Γιώργος Καράβας, μακριά από τα τηλεοπτικά γυρίσματα, από τις φωτογραφήσεις και τα στούντιο, είναι ένας υπέροχος σύζυγος και ένας πολύ τρυφερός πατέρας, μιας και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, τόσο στην κόρη του, όσο και στον γιο του. Για την γυναίκα του, Ραφαέλα Ψαρρού, έχει δηλώσει πολλές φορές το πόσο πολύ την λατρεύει, μιας και οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα και είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Απριλίου, ανήμερα της ονομαστικής τους γιορτής, ο Γιώργος Καράβας επέλεξε να πάει μια βόλτα με την οικογένειά του και να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί. Μάλιστα, όπως είναι λογικό, από τις πρώτες πρωινές ώρες, ο ίδιος δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από φίλους και συνεργάτες τους.

Ο ίδιος, θέλοντας να τους ευχαριστήσει όλους για τις ευχές τους, ανέβασε δυο φωτογραφίες με τα παιδιά του, τον Φίλιππο και την Κάλλι, να του δίνουν ένα τρυφερό φιλί, σημειώνοντας φυσικά στην λεζάντα ότι αυτό είναι εκείνο, που πάντα ήθελε να έχει, μιας και ζει την απόλυτη ευτυχία.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved