Stan: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφό του και η σπάνια φωτογραφία
Showbiz

Stan: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφό του και η σπάνια φωτογραφία

Ο Stan είναι ερωτευμένος και δεν είναι απίθανο να τον δούμε να ανεβαίνει σύνταμα και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Stan εδώ και τρία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Βέρας Σωτηροπούλου και διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του.

Ο τραγουδιστής έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο μέσα από τα τραγούδια του και για αυτό μάλιστα, οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Ο τραγουδιστής, όμως θέλησε να μοιραστεί την χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, κι έτσι έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα αγάπης στη σύντροφό του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να της δείξει πόσο σημαντική είναι για εκείνον.

Συγκεκριμένα ο Stan δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες τους, στις οποίες απεικονίζονται ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

«Να βρείτε ένα άνθρωπο να κάνει τη ζωή σας ομορφότερη κάθε μέρα . Να ζείτε μαζί του τη ζωή στο μέγιστο βαθμό . Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που πέρασα 1 χρόνο ακόμα κοντά σου και που με κάνεις να αισθάνομαι τόσο τυχερός στο πλευρό σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Stan.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved