Εβελίνα Παπούλια- Αφροδίτη Λιάντου: Μαμά και κόρη μιλούν για την κοινή τους πορεία
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια- Αφροδίτη Λιάντου: Μαμά και κόρη μιλούν για την κοινή τους πορεία

Η Εβελίνα Παπούλια και η κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του MEGA «Η Γη της ελιάς», μίλησαν για όλα.

Η Εβελίνα Παπούλια και η κόρης Αφροδίτη Λιάντου παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για τα κοινά τους βήματα στο χώρο της υποκριτικής, ενώ η Εβελίνα απάντησε σε όλους αυτούς που περίμεναν στη γωνία την κόρης της, για να δουν τι μπορεί να κάνει.

Εβελίνα, στα τέλη της δεκαετίας του '90 πρωταγωνιστούσες στη σειρά του MEGA Δυο ξένοι. Τώρα παρακολουθούμε την κόρη σου, και πάλι στο MEGA, να είναι η βασική πρωταγωνίστρια στη Γη της ελιάς, θα έλεγε κανείς πως με έναν τρόπο έχετε παράλληλες πορείες.

Εβελίνα: Ναι, έτσι είναι. Είχα κάνει και πριν από τους Δυο ξένους τηλεόραση αλλά σε μικρούς ρόλους. Ουσιαστικά με αυτή τη σειρά έγινα γνωστή.

Αφροδίτη: Την οποία, φυσικά, έχω δει και εγώ! Καμιά φορά σκέφτομαι «κοίτα να δεις, σε αυτή τη σκηνή η μητέρα μου ήταν έγκυος σε μένα».

Εβελίνα: Πώς δεν βγήκε κουνημένο το παιδί μου... (Γελάει.)

Αφροδίτη, τώρα κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην υποκριτική. Ωστόσο, βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτό τον χώρο και στα επόμενα 10 ή 20 χρόνια; Ονειρεύεσαι να έχεις την καριέρα και τη διάρκεια της μητέρας σου;

Αφροδίτη: Σίγουρα με ενδιαφέρει αυτός ο χώρος. Δεν το έχω σκεφτεί όμως ποτέ έτσι. θαυμάζω την πορεία της μητέρας μου αλλά νομίζω πως ο καθένας φτιάχνει τη δική του μοναδική πορεία. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια ή να λέω « θέλω μέχρι την τάδε ηλικία να έχω καταφέρει αυτά και αυτό». θα δω πού θα με βγάλει η ζωή.

Εβελίνα, την παρακολουθείς καθημερινά, στη Γη της ελιάς;

Εβελίνα: Ναι, βέβαια. Δεν έχω παρακολουθήσει τις δικές μου σειρές, αλλά την Αφροδίτη δεν τη χάνω. Γιατί είμαι μαμά και είμαι περήφανη για εκείνη από τη μέρα που γεννήθηκε. Έχει καταφέρει πράγματα-σε πολύ μικρό διάστημα και γενικά η Αφροδίτη είναι ένα παιδί που όταν βάζει κάτι στο μυαλό του, το πετυχαίνει. Και το βασικότερο είναι πως είναι πολύ γενναία, γιατί ακόμα και αν φοβάται κάτι, θα πάει κόντρα στον φόβο της. Κι αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό σε έναν άνθρωπο.

Με τον Αντρέα Γεωργίου, τον σκηνοθέτη της σειράς, έχετε συνεργαστεί για πολλά χρόνια. Σήκωσες το τηλέφωνο να του πεις «πρόσεχε το κορίτσι μου;».

Εβελίνα: Όχι, δεν είμαι τέτοιου είδους μαμά. Δεν θα μπω στη διαδικασία το την προστατεύσω προκαταβολικά, αλλά τη στιγμή που θα χρειαστεί εννοείται πως θα είμαι εκεί. Ξέρεις τι γίνεται; Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει από τα λάθη του. Για παράδειγμα, η δική μου πορεία είχε πάρα πολλά λάθη. Τσεκαρίστηκα, έπεσα, έφαγα τα μούτρα μου ξανασηκώθηκα θέλω λοιπόν και η Αφροδίτη να μάθει μέσα οπό τα δικά της λάθη. Το να είμαι υπερπροστατευτική μαζί της δεν θα της κάνει καλό. Έχω βέβαιο και απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της, έτσι; Θεωρώ ότι είναι πολύ έξυπνη και ώριμη για να διαχειριστεί τα πάντα.

Σε απασχόλησε καθόλου το κομμάτι της σύγκρισης; Το γεγονός πως κάποιοι μοιραία θα αναρωτηθούν «είναι καλή ηθοποιός, όπως η Εβελίνα;».

Εβελίνα: Στην αρχή περίμεναν και λίγο στη γωνία την Αφροδίτη, να δουν τι μπορεί να κάνει, αλλά αυτό ξεχάστηκε πολύ γρήγορα, όπως και το ότι «είναι η κόρη της Εβελίνας Παπούλια». Και είμαι χαρούμενη για αυτό γιατί δεν της άξιζε να είναι κάτω από τη σκιά μου, με την έννοια πως αυτό που κατάφερε δεν οφείλεται σε μένα. Η Αφροδίτη πέρασε από δύο οντισιόν για να πάρει τον ρόλο. Αν δεν μπορούσε να το κάνει εγώ η ίδια δεν θα την άφηνα να εκτεθεί, θα της έλεγα «ΟΚ, ξεκινά από κάτι άλλο, κάτι πιο μικρό». Από εκεί και πέρα, είναι λάθος να κρίνεις έναν άνθρωπο 50 χρόνων, όπως είμαι εγώ, με έναν άνθρωπο που τώρα ξεκινά την καριέρα του.

Πηγή: OK!

Διαβάστε επίσης:

Flashback στα ωραιότερα πασχαλινά και πρωτότυπα αυγά της Εβελίνας Παπούλια

Δίκη Φιλιππίδη: Εκτός δικαστικής αίθουσας η Εβελίνα Παπούλια (Video)

Δίκη Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο Παπούλια, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, Μπιμπίλας

Το συγκινητικό μήνυμα της Εβελίνας Παπούλια για την κόρη της, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας!

Αφροδίτη Λιάντου: Έχει γενέθλια και το γιορτάζει - Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνάδελφοι της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved