Η Γη της Ελιάς: Διονύσης Παπανδρέου- Ιφιγένεια Τζόλα: «Δεχόμαστε πολλή αγάπη από τον κόσμο»
Showbiz

Η Γη της Ελιάς: Διονύσης Παπανδρέου- Ιφιγένεια Τζόλα: «Δεχόμαστε πολλή αγάπη από τον κόσμο»

Το νεαρό τηλεοπτικό ζευγάρι Διονύσης Παπανδρέου και Ιφιγένεια Τζόλα της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου που λαμβάνει καθημερινά μέσα από τα social media.

Ο Διονύσης Παπανδρέου δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής για αυτή την αγκαλιά από το κοινό που τον παρακολουθεί στην επιτυχημένη σειρά ενώ η Ιφιγένεια μίλησε για την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου, η οποία όπως εξομολογήθηκε, ήρθε μετά το τέλος της σειράς «8 λέξεις». Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός έκανε και μια σημαντική αποκάλυψη για τον ρόλο της.

Μόλις στα 22 τους πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς, υποδυόμενοι τον Φίλιππο Στεφανέα και τη Βασιλική Καπερνάρου, ένα ερωτευμένο ζευγάρι που έχει κερδίσει το κοινό των social media. «Τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλα τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σχόλια. Με ωθούν ακόμα περισσότερο στο να γίνω καλύτερος σε αυτό που κάνω.

Δυστυχώς, δεν προλαβαίνω να τα παρακολουθήσω όλα, καθώς η δουλειά και τα ωράρια της είναι πολύ απαιτητικά, με αποτέλεσμα να μην έχω χρόνο να αφεθώ στα social media. Δέχομαι, όμως, πολλή αγάπη από τον κόσμο, είτε στον δρόμο είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Είναι κάτι που μου δίνει πολλή δύναμη, και στη δουλεία μου και σε εμένα τον ίδιο» δήλωσε ο Διονύσης Παπανδρέου στο ΟΚ!

Για την Ιφιγένεια Τζόλα η τηλεοπτική επιτυχία δεν ήρθε τώρα, καθώς έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη των επιτυχιών Αντρέα Γεωργίου. «Με τον κύριο Γεωργίου είχα συνεργαστεί ξανά στις 8 λέξεις. Λίγο πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα αυτής της σειράς μου πρότεινε να συνεργαστούμε και στην επόμενη τηλεοπτική δουλειά, κάτι που δέχτηκα αμέσως. 'Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ ξανά με αυτούς τους υπέροχους και αξιόλογους ανθρώπους και να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο» εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια κάνει μια αποκάλυψη για τη δύσκολη σχέση της τηλεοπτικής Βασιλικής με τη μητέρα της Αρετή Καπερνάρου (Δώρα Χρυσικού):«Πιστεύω πως η σχέση της Βασιλικής με τη μητέρα της δύσκολα θα αλλάξει. Αν και υπάρχουν στιγμές που μάνα και κόρη έρχονται πιο κοντά, αυτές δεν κρατούν για πολύ. Η Αρετή είναι μια γυναίκα που έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα της Βασιλικής και κατ’ επέκταση τον χαρακτήρα της, με αποτέλεσμα να της είναι δύσκολο να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Αυτό όμως είναι ένα υποθετικό σενάριο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η πένα της Βάνας Δημητρίου (σ.σ. σεναριογράφος της σειράς δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved