Τόνια Σωτηροπούλου: 9+1 φωτογραφίες με μαγιό που θα σε ξετρελάνουν
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: 9+1 φωτογραφίες με μαγιό που θα σε ξετρελάνουν

Στα λαμπερά κορίτσια της Ελληνικής showbiz δεν μπορείς να μην εντάξεις και την Τόνια Σωτηροπούλου.

Πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές υπάρξεις που μπορεί να υπάρχει στη χώρα μας, όμως, έχει γίνει ευρέως γνωστή για τις υποκριτικές της ικανότητες. Η συμμετοχή της, στην ταινία του James Bond δεν πέρασε απαρατήρητη και όλα τα φώτα έπεσαν πάνω της, καθώς αρκετές κοπέλες ονειρεύονταν τον ρόλο, όμως εκείνη ήταν που τα κατάφερε.

Η μεσογειακή ομορφιά της και οι λεπτομέρειες που φέρνουν σε πιο εξωτικές προδιαγραφές αναστατώνει τον πληθυσμό αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της δεν μπορείς να μην το θαυμάσεις. Σιγά σιγά πλησιάζει η εποχή που λατρεύει και μαζί με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια - αλλά και μόνη της- απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Έτσι η Τόνια έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες που την απεικονίζουν με μαγιό και όπως θα δεις κι εσύ ανεβάζει την… θερμοκρασία με το κορμί της. Έχει τις τέλειες αναλογίες αφού προσέχει την διατροφή της και έχει βάλει και την γυμναστική στην ζωή της.

Ωστόσο η όμορφη ηθοποιός τα κάνει όλα με μέτρο και αν «λιγουρευτεί» ένα φαγητό ή γλυκό θα το φάει χωρίς τύψεις. Εμείς με την σειρά μας μαζέψαμε μερικές φωτογραφίες της με μαγιό και σας τις παρουσιάζουμε.

Είτε ολόσωμο, είτε μπικίνι, το σίγουρο είναι πως, ότι και να φορέσει ξέρει ότι πρόκειται να το αποθεώσει.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved