Νίκη Θεοφιλοπούλου: Ετοιμάζεται για τον διαγωνισμό Miss Global- Γνωρίστε το όμορφο μοντέλο
Showbiz

Νίκη Θεοφιλοπούλου: Ετοιμάζεται για τον διαγωνισμό Miss Global- Γνωρίστε το όμορφο μοντέλο

Η Νίκη Θεοφιλοπούλου ετοιμάζει βαλίτσες για το Μπαλί, για να διεκδικήσει μια θέση στον διαγωνισμό «Miss Global».

Η Νίκη Θεοφιλοπούλου ετοιμάζεται για τον διεθνή διαγωνισμό Miss Global και τα καλλιστεία θα διεξαχθούν στο Μπαλί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο τελικός. Το όμορφο μοντέλο μιλάει για τον διαγωνισμό:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω λίγο άγχος και, όσο πλησιάζουν οι μέρες, γίνεται και μεγαλύτερο. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία, θα γνωρίσω ανθρώπους από όλο τον κόσμο και πιθανότατα θα με βοηθήσει και στο επαγγελματικό κομμάτι. Είμαστε πάνω από 80 υποψήφιες από όλο τον κόσμο, οπότε ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρω να μπω στο τοπ 25 και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αναφέρει: «Είμαι μόνη μου, δεν με πλησιάζουν οι άνδρες εύκολα τα τελευταία χρόνια, θεωρώ ότι οι σχέσεις έχουν γίνει δύσκολες πλέον και ότι οι άνθρωποι αποφεύγουν τις πιο σοβαρές δεσμεύσεις». Η Νίκη θεοφιλοπούλου είναι 33 ετών, έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία στην Αθήνα, με ειδικότητα στο τένις, ενώ στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας, πάνω στη φυσιολογία.

Αυτή την περίοδο διδάσκει μαθήματα τένις. Με το modeling ασχολείται επαγγελματικά από πολύ μικρή ηλικία. Έχει περάσει από το «GNTM», αλλά κόπηκε λόγω ηλικίας. «Είχα πάει, αλλά ήμουν 31 ετών και ήθελαν μέχρι 29. Σκέφτομαι να ξαναδηλώσω συμμετοχή, γιατί έχουν αυξήσει το όριο ηλικίας», καταλήγει.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

Η Αμουρσκάια αποκλειστικά στο gossip-tv για την επιτυχία της στα διεθνή καλλιστεία: «Ήταν δύσκολα!»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η διάκριση του μοντέλου σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς (photos)

Μαλλιοτραβήγματα μεταξύ εστεμμένων καλλονών για μία ανάρτηση στο Facebook!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved