Κατερίνα Γερονικολού: Η σχέση της με τον Κιμούλη σήμερα και η συγκατοίκηση με τον Τσιμιτσέλη
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: Η σχέση της με τον Κιμούλη σήμερα και η συγκατοίκηση με τον Τσιμιτσέλη

Σε έναν απίθανο ρόλο στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» απολαμβάνουμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την Κατερίνα Γερονικολού.

Η ηθοποιός το πρωί της Παρασκευής (13-05) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day αποκαλύπτοντας τη σχέση που έχει σήμερα με τον Γιώργο Κιμούλη, για την συγκατοίκηση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και για το αν έχει «χτυπήσει» το καμπανάκι της μητρότητας.

«Είμαι πολύ υπέρ της καθαριότητας, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό. Μου φτιάχνει το κέφι να είναι όλα τακτοποιημένα και να είναι όλα στη θέση τους. Πρέπει να είναι όλα τέλεια στην κουζίνα. Με τον Γιάννη είμαστε όλη μέρα εκτός σπιτιού, οπότε δεν γίνεται χάλια. Ζουν σε αυτό δύο άνθρωποι που λείπουν αρκετά. Έχουμε μοιράσει τις αρμοδιότητες. Βοηθάει σε αυτά που μπορεί», είπε η Κατερίνα Γερονικολού και συνέχισε:

«Όταν δύο άνθρωποι έχουν κοινούς στόχους, αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο. Έχουμε τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια άγχη. Μας ενώνει αυτό», τόνισε.

Αναφορικά με το πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Γιώργο Κιμούλη και αν έχουν επαφές, η ίδια αποκάλυψε:

«Δεν υπάρχει επαφή, το θέμα έχει κλείσει και καλώς έχει κλείσει. Σίγουρα στο εργασιακό περιβάλλον θέλουμε ο ένας να σεβόμαστε τον άλλον, χωρίς να προσβάλλουμε τον άλλον. Τον έχω συγχωρέσει. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να συγχωρούμε και να προχωράμε παρακάτω. Αυτό μας κάνει και καλύτερους ανθρώπους και δεν μας κάνει να σπαταλάμε ενέργεια σε αρνητικά συναισθήματα».

«Το καμπανάκι της μητρότητας, όχι δεν έχει χτυπήσει παρ’ όλα αυτά αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά. Πιστεύω ότι θα δείξει ο χρόνος και η πορεία», τόνισε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved