Showbiz

Η Vemily στο gossip-tv: «Στο Voice ήταν όλα λίγο στον αέρα, δεν θα το ξανάκανα»

Μέχρι και τη στιγμή εκείνη που απάντησε στο κινητό της τηλέφωνο και άκουσα την φωνή της, κατάλαβα αμέσως πως πρόκειται για μία γλυκιά κοπέλα, με λόγο πληθωρικό -έχοντας και μια εσάνς Κεφαλλονίτικης διαλέκτου-, μιας και κατάγεται από το νησί.

Η Αιμιλία Βιβλάκη, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει top trend στο ελληνικό YouTube, να ξεσηκώσει το TikTok αλλά και να κάνει συνεργασία με την Panic Records.

Η ίδια βέβαια, πέρα από την αγάπη της για την μουσική, αγαπάει και πάρα πολύ τα παιδιά, για αυτό και σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η νεαρή τραγουδίστρια μιλάει για το τραγούδι, για την συμμετοχή της στο The Voice, για τον έρωτα, για το αν θα συμμετείχε στην Eurovision αλλά και για τις βίαιες συμπεριφορές.

Πώς σου μπήκε το μικρόβιο του τραγουδιού;

Από μικρή με θυμάμαι να τραγουδάω…Την ώρα που με βάφτιζαν φαντάσου, τραγουδούσα το ‘’Μια ωραία πεταλούδα’’ και κουνούσα τα χέρια μου, ενώ με βουτούσαν στο νερό! Στη συνέχεια μεγαλώνοντας θέλησα να γραφτώ στο ωδείο και συμμετείχα σε οτιδήποτε μουσικό – καλλιτεχνικό δρώμενο υπήρχε!

Οι γονείς σου τι είπαν όταν τους το ανακοίνωσες;

Τώρα να δεις τι μου λένε... Είχα ξεκινήσει να τους το λέω σιγά σιγά από το γυμνάσιο. Αλλά έλεγαν το κλασσικό: ‘’Παιδί είναι, θα αλλάξει γνώμη’’. Τελικά δεν άλλαξα. Όπως όλοι, οι γονείς όταν κάτι δεν το γνωρίζουν, το φοβούνται. Δεν ήθελαν ιδιαίτερα να ‘’μπλέξω σε αυτό το χώρο’’ από πολλές πλευρές. Ίσως ακόμη δεν το έχουν συνειδητοποιήσει. Ο μπαμπάς μου στην προσπάθεια του να με αποτρέψει πριν να είναι πολύ αργά μου έλεγε το εξής επικό που μου το λέει ακόμη σαν αστείο: ‘’Υπάρχει η σκάλα του Μιλάνο, και η ψαρόσκαλα’’. Προχωράμε.

Είχες περάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, δεν σκέφτεσαι να ασχοληθείς καθόλου με αυτό;

Σπουδάζω στο Παιδαγωγικό Δημοτικής, ναι, και είμαι και στο τελευταίο έτος, ελπίζουμε για πτυχίο φέτος (γέλιο). Έχω πάντα plan B, αλλά επειδή ποτέ δεν μου αρέσουν οι δεύτερες επιλογές πάντα φροντίζω να καταφέρνω την πρώτη, ώστε να μην χρειαστεί να πω στον εαυτό μου ότι συμβιβάστηκα.

Μπορούμε να πούμε ότι οι περισσότεροι σε γνώρισαν και μέσα από το tik tok και έκανες και μεγάλη αίσθηση με την φωνή σου, τι μηνύματα λάμβανες από τον κόσμο;

Αρκετοί με γνώρισαν από το TikTok, το οποίο έκανα και σχετικά πρόσφατα και αυτό μόνο και μόνο για να προωθώ λίγο τη μουσική μου, αλλά νομίζω οι περισσότεροι με έμαθαν από το YouTube όταν άρχισα να ανεβάζω τις πρώτες μου διασκευές. Όπως σε όλους και σε όλες, υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά. Προς το παρόν είναι οκ!

Πώς θα περιέγραφες την εμπειρία σου στο The Voice;

Τελικά δεν ήταν καθόλου του στυλ μου. Μ’αρέσει το τηλεοπτικό, αλλά ήταν όλα λίγο στον αέρα. Δεν θα το ξανάκανα.

Πως πήρε την απόφαση να διαγωνιστείς στον μουσικό διαγωνισμό;

Έψαχνα έναν τρόπο να ‘’βγω’’ σιγά σιγά από το νησί και να ξεκινήσω να δείχνω τη δουλειά μου και να δω αν πράγματι μπορώ να τα καταφέρω στη βιομηχανία που, κακά τα ψέματα, υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου αυτό το καιρό;

Περίμενα όλη μου τη ζωή αυτή την ερώτηση, γιατί θέλω να απαντήσω όπως έχω δει ότι απαντάνε οι celebs: ‘’Είμαι καλά’’.

Τι είναι έρωτας για σένα;

Έλα ντε! (γέλιο)

Μέχρι που θα έφτασες για τον έρωτα;

Είμαι πολύ των ορίων γενικά σαν άνθρωπος…Οπότε κάτι τέτοια που ακούω ότι τσακώνονται, σπάνε τζάμια, υστερίες, χαλάνε τον κόσμο και λοιπά δεν είναι για μένα.

Το τραγούδι το έγραψα για όλα τα κορίτσια που αφήνουν τα αγόρια στο διαβάστηκε, όταν βλέπουν ότι δεν πάει το πράγμα. Μόνο ό,τι με βολεύει θα σας λέω!

Θα πήγαινες στην Eurovision;

Ναι, αλλά όχι ακόμα.

Με όλα αυτά που ακούμε τον τελευταίο καιρό για βίαιες συμπεριφορές, εσύ ως γυναίκα νιώθεις φόβο;

Σαν άνθρωποι πιστεύω έχουμε μια κακή νοοτροπία…Δεν μας αγγίζει τίποτα, δεν μας αφορά, μέχρι να χτυπήσει την δική μας πόρτα. Και μετά λέμε, ‘’α κοίτα να δεις, τελικά συμβαίνει’’. Λυπάμαι πολύ για όλους και για όλες που έχουν υποστεί την οποιαδήποτε μορφή βίας.

Μόλις κυκλοφόρησες το νέο σου τραγούδι με τίτλο «Τοξικό» όπου υπογράφεις τους στίχους αλλά και τη μουσική. Μίλησέ μας για αυτό…

Ακριβώς, «Τοξικό» είναι το καινούργιο μου τραγούδι που κυκλοφόρησε από την Panik Records. Με το «Διαβάστηκε» ξεκίνησε μια ιστορία, με το «Τοξικό» τελειώνει. Η ίδια ιστορία, αρχή και τέλος. Τελείως βιωματικά είναι και τα δύο τραγούδια, αφορούν σε μία τοξική κατάσταση που είχα βρεθεί για κάποιο διάστημα. Ομολογώ πως πρώτη φορά μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, γιατί συνήθως έχω πολύ αυτοέλεγχο, αλλά εδώ με έπιασε αδιάβαστη. Να ‘ναι όλοι καλά κι εμείς καλύτερα, τα φιλιά μου μωρέ.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved