Λάμπρος Λάζαρης- Δανάη Παππά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Νάπολη!
Showbiz

Λάμπρος Λάζαρης- Δανάη Παππά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Νάπολη!

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης δεν κρύβουν τον έρωτά τους και τα κοινά τους στιγμιότυπα είναι πολύ συχνό φαινόμενο και φυσικά βλέπουμε το πόσο πολύ ταιριάζουν!

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι να ξεκινήσουν μια κοινή ζωή μαζί, αφού ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό!

Ο Λάμπρος Λαζάρης και η Δανάη Παππά φροντίζουν, κάθε φορά που τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, να πραγματοποιούν ολιγοήμερες εξορμήσεις, μιας και με αυτόν τον τρόπο βιώνουν ακόμα περισσότερες κοινές εμπειρίες, αλλά και περνούν και φανταστικά, ώστε να επιστρέφουν στη βάση τους αρκετά ανανεωμένοι.

Ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς είναι η Ιταλία και το ζευγάρι το έχει αποδείξει πολλές φορές, μιας και έχουν ταξιδέψει αρκετά στην συγκεκριμένη χώρα. Αυτήν την φορά επέλεξαν να ταξιδέψουν στην άκρως ρομαντική Νάπολη, με την Δανάη Παππά να δημοσιεύει τις τελευταίες ημέρες διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάτι που το κάνει αρκετά συχνά!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δανάη Παππά στο προφίλ της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved